Συνεχίζεται ο πόλεμος για το ταξίδι Καμμένου στο Μονακό

Βαριές κουβέντες ανάμεσα στον υπουργό και σε στελέχη της ΝΔ

Το γκραν πρι στο χλιδάτο Μονακό, μπλέχτηκε στην εγχώρια πολιτική αντιπαράθεση . Η αποδοχή της πρόσκλησης του πρίγκιπα Αλβέρτου στον Πάνο Καμμένο και τη σύζυγο του ‘Ελενα, να δουν μαζί τη Formula 1, άναψε φωτιές.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

"Εμφανίζεται να κάνει τουρισμό στο Πριγκιπάτο του Μονακό" τον κατηγορούν 5 βουλευτές της ΝΔ την ώρα που "οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι για 91η μέρα" και χρειάζεται συνεχή επαγρύπνηση λόγω της "έντονης τουρκικής προκλητικότητας".

Την ερώτηση υπογράφουν οι:  

Βασίλειος Κικίλιας

Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης

Αναστάσιος Δημοσχάκης

Απόστολος Βεσυρόπουλος

Δημήτριος Κυριαζίδης.

ΒΑΡΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ

«Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000 ευρώ» απάντησε με βαριά υπονοούμενα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΙΧΜΩΝ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλιμάκωσε την κόντρα, παραπέμποντας τον Πάνο Καμμένο σε άρθρο της ιστοσελίδας Liberal, που τον παρομοιάζει με τον Άκη Τσοχατζόπουλο:   «Πάνο διάβασε καλά αυτό το άρθρο...και διάβασέ το αύριο το πρωί που θα είσαι ξεμέθυστος…».

 «Έχει μετατρέψει τα στρατιωτικά ελικόπτερα σε προσωπικό του ταξί ...Μια τον βρίσκουμε στα καζίνο του Λονδίνου,  μια άλλη φορά τον χάνουμε και τον βρίσκουμε στο πιο γλαφυρότατο event  του πλανήτη που δεν ειναι αλλο απο το γκραν πρι στο Μονακό» δήλωσε στον Σκάι ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλιτάδης Βαριβιτσιώτης, ανοίγοντας επίσης μέτωπο με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος του απάντησε σε νέα ανάρτησή του:           

 «Ωραία ατμόσφαιρα, τώρα βγήκε και ο «δικαίωμα τους να καίνε τη σημαία» ο επονομαζόμενος Μίλτος η φερετζές. Ό, τι και να πει δεν συμφωνώ να δημοσιευτεί ο διάλογος από τη δικογραφία της Μυκόνου με την παραγγελία στο Λιμενάρχη».

Σε ανταπαντησή του ο Μιλτιαδης Βαρβιτσιωτης κάνει λόγο για «Βατερλώ»  του υπουργού Άμυνας, ενώ η Εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που να ειναι μεμπτό» .

Αποστάσεις απο τη ρητορική Καμμένου πάντως κράτησαν ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος δήλωσε στον Σκάι 100,3:   «Καθένας κρίνεται απο τον τρόπο του».  

Το twitter πάντως αναστέναξε,  με το hashtag…  Ζωάρα να γίνεται απο τα πρώτα trends. Άλλοι  επιστράτευσαν το χιούμορ τους ντύνοντας τον Πάνο Κομμένο με στολή πιλότου Φόρμουλα  1 και άλλοι έγραψαν καυστικά σχόλια, όπως:  

«Αλέξη πες την όπως θες... Μη με ζαλίζεις με ανούσια θέματα. Κλείνω γιατί περιμένει ο πρίγκιπας»,  

«Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, κάνουμε #Ζωαρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top