Η πλάκα του Τσίπρα στον Μπουτάρη: Η Καλυψώ έφαγε πιο πολλές!

Τη σύστησε ως… «σωματοφύλακα» στον πρωθυπουργό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο συνάντησε στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στο περιστατικό ξυλοδαρμού του δημάρχου το περασμένο Σάββατο.

Ο κ Μπουτάρης υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό στην είσοδο του δημαρχείου, όπου και του σύστησε τα δύο άτομα που τον προστάτευσαν.

«Η Καλυψώ, σωματοφύλακας», είπε για την Καλυψώ Γούλα, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. «Η Καλυψώ νομίζω έφαγε τις πιο πολλές...» απάντησε αστειευόμενος ο πρωθυπουργός.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σύστησε στη συνέχεια τον σωματοφύλακά του, Μανώλη, στον πρωθυπουργό.

«Είναι νούμερο 1 στην ασφάλεια. Εάν δεν είχε τρέξει να με σηκώσει...», τόνισε. Ο πρωθυπουργός, από την πλευρά του, επεσήμανε πως την Πέμπτη ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία άτομα για την επίθεση στον κ. Μπουτάρη.

Επιμένει στα περί οργανωμένης επίθεσης ο Τσίπρας

«Είναι ευτύχημα ότι δεν θρηνήσαμε θύματα. Τώρα δήμαρχε βρήκες τον μπελά σου» είπε ο πρωθυπουργός στον κ. Μπουτάρη, λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντησή τους.

* Τη στήριξή του στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο πρωθυπουργός, στη συνάντησή τους μετά την επίθεση στον κ. Μπουτάρη

Ο κ. Τσίπρας επέμεινε στα περί οργανωμένης – και όχι αυθόρμητης – επίθεσης και είπε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης πως είναι «σύμβολο»: «Είσαι σύμβολο στη συγκρότηση ενός δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου μπροστά σε αυτή τη “μαυρίλα”. Είναι μία μάχη που πρέπει να δώσεις».

Ο κ. Μπουτάρης, από την πλευρά του, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συζητήσει με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, το αν υπάρχει δυνατότητα να μπλοκάρονται «ερεθιστικά» συνθήματα και συνομιλίες στο facebook, δηλαδή αυτά που προτρέπουν σε βία και επιθέσεις.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top