Κουρουμπλής: Δεν θα αφήσει ο Ερντογάν τους δύο στρατιωτικούς πριν τις εκλογές

«Η Τουρκία δεν θα επιχειρήσει κανένα επεισόδιο, υπάρχει ισορροπία του τρόμου»

Την εκτίμηση ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη θα ελευθερωθούν αλλά μετά τις εκλογές στην Τουρκία, εξέφρασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Ως τις τουρκικές εκλογές θα πάμε έτσι, μετά θα βρεθεί λύση για τους δύο στρατιωτικούς» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας στον Σκάι, τονίζοντας πως «φαίνεται ότι μας την είχαν στημένη οι Τούρκοι».

Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στην τουρκική προκλητικότητα, εκτιμώντας ότι δεν θα επιχειρήσει κανένα επεισόδιο η Τουρκία.

«Υπάρχει η ισορροπία του τρόμου στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας» είπε, προσθέτοντας πως οι εντολές που έχουν δοθεί στο λιμενικό είναι «καμία πρόκληση αλλά δεν θα επιτρέψουμε και καμία απειλή κατά των εθνικών συμφερόντων της χώρας».

Ο κ. Κουρουμπλής είπε πως είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να κλείσουν οι εκκρεμότητες με την Αλβανία και τα Σκόπια, καθώς «η Ελλάδα θα γίνει περιφερειακή δύναμη».

Τέλος, δήλωσε βέβαιος ότι θα ξανακερδίσει τις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «μια κυβέρνηση χάνει όταν χάσει τον έλεγχο της οικονομίας. Μία κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα σε τόσο σημαντικά βήματα και σημαντικές ιστορικές στιγμές δεν χάνει τις εκλογές».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top