Ύβρεις από αστυνομικούς και «αρπαγή» του κινητού στελέχους του καταγγέλλει το ΚΚΕ

«Τέτοιου τύπου ενέργειες δε θα τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του

ΚΚΕ: Ύβρεις από αστυνομικούς και αρπαγή κινητού

Την «απαράδεκτη συμπεριφορά»  αστυνομικών του Α.Τ. Ορεστιάδας εις βάρος στελέχους του καταγγέλλει το ΚΚΕ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα το ΚΚΕ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:   

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και αναίτια συμπεριφορά αστυνομικών του Α.Τ. Ορεστιάδας, σε βάρος του μέλους του Γραφείου Περιοχής της Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, Λαρίση Χρήστου. Συγκεκριμένα, δύο αστυνομικοί με πολιτικά  κινήθηκαν εναντίον του απαιτώντας να γίνει σωματικός έλεγχος. Όταν το στέλεχος του ΚΚΕ απαίτησε να μάθει από ποιον διενεργείται ο έλεγχος οι αστυνομικοί απάντησαν με ύβρεις και απειλές και με τη βία του πήραν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο για έλεγχο.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι ενταγμένη στη συνεχιζόμενη προσπάθεια  τρομοκράτησης του λαού, που ξεδιπλώνεται το τελευταίο διάστημα κατ' εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Είναι ένα ακόμη δείγμα γραφής, μετά τις συλλήψεις και διώξεις των σπουδαστών στο Φοιτητικό - Μαθητικό συλλαλητήριο στις 16 Απρίλη, τις συλλήψεις 10 μελών της Επιτροπής Ειρήνης Σάμου και στελεχών του ΚΚΕ πριν 2 ημέρες.

Τέτοιου τύπου ενέργειες δε θα τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές»  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top