Με 2 γκολ του Μητσοτάκη και 4 του Ζαγοράκη η ΝΔ νίκησε 6-4 τους Ρομά!

Φιλικός αγώνας-μήνυμα κατά του κοινωνικού αποκλεισμού - Νέα ενημέρωση 3/4/2018 22.10

Με δύο γκολ του…  Κυριάκου Μητσοτάκη  η ποδοσφαιρική ομάδα της ΝΔ νίκησε σήμερα σε φιλικό αγώνα την   ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομ)!

Μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ στην ποδοσφαιρική της ομάδα έπαιξαν συνεργάτες και στελέχη του κόμματος -  με μεγάλο της «ατού» βέβαια τον ευρωβουλευτή και πρώην αρχηγό  της εθνικής μας ομάδα Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος σκόραρε 4 φορές -  όπως  ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης, ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Μυλωνάκης, ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος, ο  υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του κόμματος Κωνσταντίνος Ζούλας , ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος αλλά και  2 Έλληνες Ρομά.

(στη φωτογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον γιο του Κωνσταντίνο) 

«Το αποτέλεσμα, νομίζω, ότι έχει τη λιγότερη σημασία. Στέλνουμε κι εμείς μέσα από αυτό τον φιλικό αγώνα ένα μήνυμα ως Νέα Δημοκρατία, κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού. Η Νέα Δημοκρατία είναι η Παράταξη, η οποία ενώνει όλους τους Έλληνες. Μία Παράταξη η οποία και για τα ζητήματα των Ρομά έχει μία πολύ συγκροτημένη προσέγγιση, την οποία σε κάθε ευκαιρία έχουμε τη δυνατότητα να τη συζητούμε με τους εκπροσώπους της. Σήμερα, όμως, δεν ήρθαμε να συζητήσουμε αυτά. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να στείλουμε με αυτό τον τρόπο κι εμείς το δικό μας μήνυμα κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού» δήλωσε μετά τον αγώνα ο πρόεδρος και…  ποδοσφαιριστής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όσον αφορά τη συνεργασία του στον αγώνα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος:

«Ο κ. Ζαγοράκης είναι εξαιρετικός. Είναι ο πυλώνας της ομάδος. Αυτός που αν δεν τον είχαμε, φοβάμαι ότι θα είχαμε συντριβεί, αλλά τον αξιοποιούμε πάντα και σε όλες τις κατευθύνσεις που μπορεί να μας είναι χρήσιμος και το ποδόσφαιρο είναι σίγουρα μια από αυτές».

Φωτογραφίες: Ευρωκίνηση, Γραφείο Τύπου ΝΔ  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top