Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της Χούντας και σκοταδιστές της Εκκλησίας έδωσαν τον τόνο

Τονίζει πως η κυβέρνηση «θα διασφαλίσει στις διαπραγματεύσεις τα συμφέροντα της χώρας»

Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της Χούντας

Για «νοσταλγούς της χούντας» και «σκοταδιστικό τμήμα της Εκκλήσίας» κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας το χθεσινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, επιχειρώντας να υποβαθμίσει τη συγκέντρωση.

«Συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, αλλά τον τόνο τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της Εκκλησιάς με Άνθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια "σοβαρή Ακροδεξιά με φαήλους, σαμαράδες, γεωργιάδηδες και στρατηγούς τύπου "ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις " με μια λογική τύπου "που ειναι ένας λοχίας να μας σώσει"» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πολάκης τόνισε – μεταξύ άλλων – πως η ελληνική κυβέρνηση «θα διασφαλίσει διαπραγματεύσεις τα συμφέροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον όποιο κίνδυνο "αλυτρωτισμού"».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top