To παρασκήνιο της παραίτησης Ζουράρι

Αύριο η απόφαση του Τσίπρα

Αύριο θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις του πρωθυπουργού για τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά τον σάλο που προκλήθηκε με  τις  εμπρηστικές δηλώσεις που έκανε για φιλάθλους ποδοσφαιρικών ομάδων .

 «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι...ΚΑΤ….. “Ποιος τον             γ@@άει  τον Άρη;”»: Αυτές είναι οι δηλώσεις του κ. Ζουράρι στον Metropolis Fm που όπως όλα δείχνουν οδηγούν στην έξοδό του από την  κυβέρνηση

Κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι ο πρωθυπουργός θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις αύριο, μετά την  συζήτηση στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο.

Ολυμπιακός και Άρης  αποδοκίμασαν έντονα τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι με  ανακοινώσεις τους.

«Ή αυτός ή εγώ. Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» δήλωσε  ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

 «Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν» σχολίασε καυστικά η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.  

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ  κάνει περίεργες τοποθετήσεις. Χαρακτηριστική, η συνέντευξη  στην εφημερίδα Freddo, για το… γκέι φιλί.     

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top