Χριστουγεννιάτικος μποναμάς! Στους λογαριασμούς των δικαιούχων το μέρισμα

Από Δευτέρα ανοίγει και πάλι η πλατφόρμα για τις εκκρεμείς υποθέσεις

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων το μέρισμα

Λίγο νωρίτερα ήρθε ο Άγιος Βασίλης για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Μερίσματος, οι οποίοι θα βρουν σήμερα στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που τόσο πολύ περίμεναν για να καλύψουν τρύπες και να περάσουν λίγο πιο άνετα τις γιορτές.

Συγκεκριμένα πιστώθηκαν περίπου 730 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς 1.321.413 δικαιούχων, ενώ υπολογίζεται ότι από το κοινωνικό μέρισμα ωφελούνται περισσότερα από 3.000.000 άτομα.

Πάντως όπως ανακοινώθηκε η κυβέρνηση από τη Δευτέρα θα δώσει παράταση πιθανόν μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου για τις αιτήσεις που βρίσκονται σε αναμονή και για δικαιούχους που δεν μπόρεσαν να πάρουν χρήματα, παρά το γεγονός ότι τα δικαιούνται.

Με αυτό τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να διορθώσουν όποια λάθη έχουν κάνει. Όπως έγινε γνωστό, η παράταση αφορά κυρίως σε όσους αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον ΑΜΚΑ, δεν έχουν εξασφαλίσει τη συναίνεση των φιλοξενουμένων ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον απαιτούμενο μήνα ασφάλισης στον ΕΦΚΑ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top