Το ευχαριστώ της Όλγας Κεφαλογιάννη στον Αντώνη Σαμαρά

Σε εκδήλωση στην Καλαμάτα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για τον Αντώνη Σαμαρά

Σε εκδήλωση με θέμα «Ο πολιτισμός, δύναμη ανάπτυξης και ευημερίας για την περιφέρεια και την Ελλάδα» που έγινε στην Καλαμάτα βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σημειώνοντας τη χαρά της που βρίσκεται στη Μεσσηνία, περιοχή που βρίσκεται πάντα στην «πρώτη γραμμή» των αγώνων της παράταξης, ξεκίνησε την ομιλία της η πρώην υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη. Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι διπλή η χαρά της, καθώς η Μεσσηνία αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για την ίδια η εμπιστοσύνη που της έδειξε και η συνεργασία που είχαν στην κυβέρνηση υπό την καθοδήγησή του, καταφέρνοντας να φέρουν την Ελλάδα ένα βήμα πριν από την έξοδο από την κρίση, παρά τις «λυσσαλέες» αντιδράσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να διαλύσει τα πάντα.

Ότι με κόπο και θυσίες του ελληνικού λαού καταφέραμε στη διετία της μεγάλης και δύσκολης, προσαρμογής του 2012 – 2014.

Να εξανεμίσει ότι μαζί καταφέραμε με πολλή δουλειά για την Ελλάδα μας ως αποτέλεσμα της απόλυτα επιτυχημένης πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά.

Σήμερα, ο Πρόεδρος θα ήταν μαζί μας! Γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα υγείας του αδελφού του Αλέξανδρου τον κράτησε στην Αθήνα. Θέλω να ευχηθώ από την καρδιά μου δύναμη και γρήγορη ανάρρωση. Και να του στείλω ένα ακόμα μήνυμα, πέρα από τις ευχές και τα περαστικά. 

Ήταν και είναι τιμή μου, που εργάστηκα μαζί του, με όλες μου τις δυνάμεις, με τη δική του καθοδήγηση και εμπιστοσύνη, για να κάνουμε την Ελλάδα και πάλι μια περήφανη και δυνατή χώρα. Δώσαμε μαζί, έναν δύσκολο και αντίξοο αγώνα, με λυσσαλέες αντιδράσεις, αλλά με ισχυρή πίστη ότι κάναμε στο σωστό για την πατρίδα. Τον ευχαριστούμε για όλα … ! Γιατί ο χρόνος, η πραγματικότητα, δικαίωσε την μεγάλη προσπάθεια. Γιατί όλες και όλοι ξέρουμε ότι τον Ιανουάριο του 2015 η Ελλάδα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι είναι σήμερα. Όλες και όλοι ξέρουμε ότι αν δεν είχαν ρίξει την κυβέρνηση μας, σήμερα τα μνημόνια θα ήταν παρελθόν.

Η Ελλάδα θα είχε βγει οριστικά από την κρίση, στην οποία βρίσκεται σήμερα με αποκλειστική ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top