Σφίγγει ο κλοιός για γιατρούς φοροφυγάδες

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Η πρώτη μέθοδος, που χρησιμοποιούν οι Ράμπο της εφορίας, προβλέπει... καραούλι 20- 30 ημερών, έξω από τα ιατρεία, όπου γίνεται καταγραφή των στοιχείων των ασθενών- πελατών, φυσικά με τη συγκατάθεση τους.

Αφού συλλεχθεί μεγάλος αριθμός τέτοιων δεδομένων, γίνεται επίσκεψη των εφοριακών στο ιατρείο και διασταύρωση αυτών των στοιχείων με τις αποδείξεις, που έχει κόψει ο γιατρός στο επίμαχο χρονικό διάστημα. 

Οι έλεγχοι δεν περιορίζονται, πλέον, στο ιατρείο. Στοιχεία αναζητούνται κατ' αρχάς από τις κλινικές, με τις οποίες συνεργάζονται γιατροί, προκειμένου να καταγραφούν χειρουργεία και κάθε είδους επεμβάσεις. Και αυτά τα δεδομένα, θα διασταυρώνονται με τα εισοδήματα που δηλώνουν οι ελεγχόμενοι γιατροί. 

Ο κλοιός σφίγγει ακόμα περισσότερο, καθώς η εφορία συλλέγει στοιχεία και από τις ασφαλιστικές εταιρίες, όπου οι ασθενείς δηλώνουν ιατρικές δαπάνες. Έτσι, οι αμοιβές που δικαιολογούν επιστροφές από την ασφάλεια, θα διασταυρώνονται με τις αντίστοιχες αποδείξεις που εκδίδουν οι γιατροί. 

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top