Λευκή… σελίδα έμεινε ο πρόλογος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου!

«Δείτε τι θα πει εμπάθεια» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Α. Γεωργιάδης

Λευκή… σελίδα έμεινε ο πρόλογος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου!

Λευκή έμεινε η σελίδα η οποία είχε προβλεφθεί για τον πρόλογο της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο νέο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου, με τίτλο «ΑΚΡΩΝΥΜΙΑ»!

Αντιθέτως, κανονικά έχουν περιληφθεί σε αυτό οι πρόλογοι του επίσης πρώην προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως και του νυν προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, όπως είχε προβλεφθεί.        

«Δείτε τί θα πει εμπάθεια! Στο νέο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου., από την Βουλή, έκαναν Πρόλογο οι πρώην Πρόεδρος της Βουλής  Β. Μεϊμαράκης, Ζ. Κωνσταντοπούλου και ο Ν. Βούτσης» έγραψε στο twitter  o αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, παραθέτοντας φωτογραφίες  με τον πρόλογο των κ.κ. Μεϊμαράκη και Βούτση σε… κοντράστ με την λευκή σελίδα που προβλεπόταν για τον πρόλογο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.    

Αναφερόμενος σε «εμπάθεια»,  ο κ. Γεωργιάδης  αποδίδει προφανώς την εξήγηση της κενής σελίδας στην αντιπαράθεση που είχαν πρόσφατα στο Δίστομο η Ζ. Κωνσταντοπούλου και ο Μ. Γλέζος.

 Εκεί που η κ. Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να εμποδίσει τον πρέσβη της Γερμανίας να καταθέσει στεφάνι, αλλά ο κ. Γλέζος παρενέβη και τον πήρε από το χέρι, με αποτέλεσμα η κατάθεση στεφάνου να γίνει κανονικά…

Το νέο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου «ΑΚΡΩΝΥΜΙΑ», θα παρουσιάσει η Βουλή των Ελλήνων την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 7 μ.μ.  στην αίθουσα εκδηλώσεών της (Λεωφόρος  Αμαλίας 22-24).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής  Ευάγγελος Μεϊμαράκης  ( οι οποίοι και το προλογίζουν όπως προαναφέρθηκε)  και ο φιλόλογος – συγγραφέας Λαοκράτης Βάσσης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Βότσης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top