Χάος σε Ρίο- Αντίρριο: Αποκλείσθηκαν οδηγοί πριν την γέφυρα και στο πορθμείο λόγω… πορείας

Την διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανεργία

Χάος σε Ρίο- Αντίρριο: Αποκλείσθηκαν οδηγοί πριν την γέφυρα και στο πορθμείο λόγω…  πορείας

Χάος επικράτησε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων πριν την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, λόγω της κινητοποίησης που πραγματοποίησε ο Δήμος της Πάτρας Πατρέων με τη συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών, για να διαμαρτυρηθεί για  την ανεργία.

Σύμφωνα με το tempo24, πάνω από μία ώρα περίμεναν οι διερχόμενοι με αποτέλεσμα λόγω της υπερβολικής ζέστης να ξεσπάσουν σε διαμαρτυρίες.

Πρόβλημα υπήρξε όμως και στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου και στις δυο πλευρές, καθώς αν και  αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα υπήρχαν αυξημένα δρομολόγια, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο ένα καράβι στην γραμμή, ενώ σύμφωνα με το tempo24   μέχρι και 3 ώρες περίμεναν κάποιοι για να μπορέσουν να φύγουν!  

Μέχρι τη 1.30 κράτησε η ταλαιπωρία των διερχόμενων οπότε και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε

Σε  καταγγελίες κατά των ναυτεργατών της πορθμειακής γραμμής, προχώρησαν πάντως από την πλευρά του οι  συμμετέχοντες στην κινητοποίηση του Δήμου, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο λόγος ότι εγκλωβίστηκαν στο Αντίρριο, καθώς οι εργαζόμενοι δεν τους επέτρεψαν να επιβιβαστούν χωρίς αυτοκίνητο, με το αιτιολογικό πως βάσει των κανονισμών ασφαλείας δεν μπορούν να "πάρουν" περισσότερο κόσμο από τον προβλεπόμενο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top