Το σποτ του ΠΑΜΕ για την απεργία της 17ης Μαΐου- Με ΓΑΠ, Σαμαρά, Τσίπρα και Μίστερ Μπιν!

«Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής. Όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς» είναι το σύνθημα του ΠΑΜΕ

Στο σποτ του ΠΑΜΕ για την απεργία της 17ης Μαΐου πρωταγωνιστούν…  ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξης Τσίπρας και ο μίστερ Μπιν!

Ο πρωταγωνιστής της κωμικής βρετανικής σειράς, Ρόουαν Άτκινσον, κάθεται με τη φίλη του στο σινεμά, για να παρακολουθήσουν ταινία. Ακούγεται το τρίξιμο μιας πόρτας και στη συνέχεια ακούγεται η φωνή του Γιώργου Παπανδρέου να λέει:

«Ανέλαβα την ευθύνη της διακυβέρνησης σε μια στιγμή που η χώρα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής και της χρεοκοπίας. Με αφοσίωση, η κυβέρνησή μας δίνει 20 μήνες τώρα τη μάχη για τη διάσωση της χώρας». Ο μίστερ Μπιν, αφού πρώτα πετάγεται τρομαγμένος από τη θέση του, σιγά σιγά "βυθίζεται" σε αυτή.

Ξαναπετάγεται όμως λίγο αργότερα, όταν ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς. Ο μίστερ Μπιν στριγγλίζει και ο Αντώνης Σαμαράς ακούγεται να λέει «ότι η χώρα ήταν στο χείλος του γκρεμού, το ξέρετε. Δεν θα πω ούτε για τα πλεονάσματα που τα αμφισβητούσαν αλλά τα πετύχαμε». Και τη συνέχεια δίνει ο Αλέξης Τσίπρας: «Πιάσαμε πρωτογενές πλεόνασμα το ’16, 8 φορές μεγαλύτερο απ’ όσο υπολόγιζαν οι θεσμοί…».

Ο μίστερ Μπιν τρομάζει όταν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχονται οριστική έξοδο από τα Μνημόνια και από την κρίση και όταν ακούγεται η λέξη "συμφωνία" από τη φωνή του νυν πρωθυπουργού.

«Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής. Όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς» είναι το σύνθημα του ΠΑΜΕ και ακολουθεί το κάλεσμα στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top