Κικίλιας: Εγκαινιάζουν αυτοκινητόδρομους αυτοί που σήκωναν μπάρες και έλεγαν «δεν πληρώνω»

Τόνισε πως τα μεγάλα έργα έγιναν χάρις στον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή που μας έβαλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως έγιναν με 90% ευρωπαϊκή χρηματοδότηση

Κικίλιας: Εγκαινιάζουν αυτοκινητόδρομους αυτοί που σήκωναν μπάρες και έλεγαν «δεν πληρώνω»

Επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του οδικού άξονα Κορίνθου-Πατρών από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Αυτοί που σήκωναν τις μπάρες και έλεγαν "δεν πληρώνω", αυτοί που ζήταγαν από τον κόσμο να κάνει στάση πληρωμών προκειμένου να χρεοκοπήσει το ελληνικό κράτος και να ρίξουν την κυβέρνηση, σήμερα εγκαινιάζουν τους αυτοκινητόδρομους... Δεν υπάρχει καμία ντροπή;» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ στον Σκάι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε πως τα μεγάλα έργα έγιναν χάρις στον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή που μας έβαλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως έγιναν με 90% ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

«Τότε όλοι αυτοί οι κύριοι έλεγαν μαζί "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και "έξω οι βάσεις και έξω από την Ευρώπη"», είπε ο κ. Κικίλιας, επισημαίνοντας πως δεν άκουσε «ούτε μια κουβέντα πολιτικής μεγαλοψυχίας από τον κ. Τσίπρα και υπουργούς του για ένα έργο το οποίο μπλόκαρε».

«Ήταν όλοι κρεμασμένοι στα διόδια επάνω και σήκωναν τις μπάρες. Και τώρα του έρχονται τα μπιλιετάκια και αναγκάζονται να πληρώσουν. Το έργο αυτό σταμάτησε το 2015 γιατί δεν υπήρχε χρηματοδότηση» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top