Κόντρα Καμμένου-ΝΔ για την ένταση στο Αιγαίο

Την ώρα που οι τόνοι μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας πέφτουν

Την ώρα που οι τόνοι μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας έχουν αρχίσει να πέφτουν και η προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο έχει περιοριστεί, μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στην Αθήνα, μεταξύ του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και της ΝΔ.

Ο Καμμένος ανταλλάσει πυρά με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μαζέψει τον υπουργό εθνικής άμυνας

«Δηλώσεις αυτού του είδους ότι δήθεν ανώτατη πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προβλέπει ένταση στην περιοχή της Κύπρου, στερούνται σοβαρότητας, δημιουργούν μείζον θέμα στις σχέσεις μας με την Κύπρο και ταυτόχρονα θέτουν σε κίνδυνο τη βασική και βαριά βιομηχανία της Κύπρου, δηλαδή τον τουρισμό. Και βεβαίως πλήττουν τη δική μας τουριστική βιομηχανία», δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Μπακογιάννη .

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου μέσω twitter. «Αποσύρθηκε μόλις βρήκαν το μαύρο εκατομμύριο στο Λονδίνο, πρόδωσε τον Καραμανλή για το βέτο στο ΝΑΤΟ, και τολμά να μιλά», έγραψε ο υπουργός.

Τη σκυτάλη από την Ντόρα Μπακογιάννη πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Η εξωτερική πολιτική ρυθμίζεται από τον υπουργό εξωτερικών, όχι από τον υπουργό άμυνας και από τον πρωθυπουργό», είπε μεταξύ άλλων .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top