Τέλος το σενάριο για συμφωνία ως το Eurogroup! Πάμε για… «πολιτική πρόοδο»

Μπράιτχαρτ: Τo Εurogroup της 20ής Φεβρουαρίου θα είναι ένα ακόμα στάδιο στη διαδικασία ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης

Τέλος το σενάριο για συμφωνία ως το Eurogroup! Πάμε για… «πολιτική πρόοδο»

«Τo Εurogroup της 20ής Φεβρουαρίου θα είναι ένα ακόμα στάδιο στη διαδικασία ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος» ανέφερε σήμερα από τις Βρυξέλλες η Άνικα Μπράιτχαρτ.

Η εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί ανέφερε ότι ο επίτροπος Μοσκοβισί είχε εποικοδομητικές συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο σήμερα στην Αθήνα, στους οποίους και μετέφερε το μήνυμα της Επιτροπής που δεν είναι άλλο από το ότι όλοι εργάζονται εντατικά για τη γρήγορη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στενά με όλους τους εταίρους μας για αυτό το σκοπό, ούτως ώστε η ελληνική οικονομία να συνεχίσει τους αναπτυξιακούς ρυθμούς και να τους ενισχύσει» ανέφερε η  Μπράιτχαρτ και πρόσθεσε: «Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για να διευκολύνουμε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης».

Εξάλλου, σύμφωνα με κοινοτικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τώρα ο στόχος είναι να υπάρξει «πολιτική πρόοδος» έως το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top