Κατσίκης (ΑΝΕΛ): Συμφωνία με δανειστές ή δραχμή και… προσάρτηση των Σκοπίων!

Μονόδρομος οι εκλογές εάν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ

Κλείσιμο της αξιολόγησης ή εκλογές βλέπει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

«Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει, αν ο χρόνος διαπραγμάτευσης επιμηκυνθεί και συμπέσει με τον χρόνο όπου οι οικονομικές δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων σε πληρωμή τόκων και χρεολύσιων, θα εξαρτηθούν συνεπώς αν στον χρόνο είτε Φεβρουάριο ή Μάρτιο  δεν βρούμε λύση , τότε μονόδρομος είναι η λαϊκή ετυμηγορία, προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο, ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στην Ευρώπη. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με ότι μας έχει απομείνει, μόνοι μας θα πρέπει να δούμε με την οικονομική μας κατάσταση» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98.

Σχολιάζοντας τα περί επιμήκυνσης και απομείωσης του χρέους, έκανε λόγο για «παραμύθια» καθώς –όπως είπε- «δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο» και στη συνέχεια μίλησε… για δραχμή: «Άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο».

Ο ίδιος, με αφορμή τις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, αναφέρθηκε και στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, κάνοντας ανοικτά λόγο για προσάρτηση τους στην Ελλάδα.

«Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία , τότε να προσθέσουμε στην ελληνική γη, στα ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία. Να τη θεωρήσουμε ως μια ακόμη αλύτρωτη πατρίδα για μας και με την σκέψη πάλι να γίνει δική μας να αναμένουμε να ωριμάσει ο χρόνος. Εννοώ αν εκείνοι πιστεύουν ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία, τότε όπου Μακεδονική γη, ελληνική γη και ο νοών νοείτω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top