Στήνουν αντιμνημονιακό μέτωπο; Μαζί σε παρουσίαση βιβλίου Λαφαζάνης, Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου!

Επανένωση πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: Μαζί και οι Βαλαβάνη, Γλέζος, Λαπαβίτσας, Αλαβάνος

Στήνουν αντιμνημονιακό μέτωπο; Μαζί σε παρουσίαση βιβλίου Λαφαζάνης, Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου!

Σενάρια για το σχηματισμό αντιμνημονιακού μετώπου φούντωσε η επανένωση πρώην πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη «Τρίτο Μνημόνιο: Η ανατροπή μίας ανατροπής», έδωσαν το παρών οι Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μανώλης Γλέζος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Αλέκος Αλαβάνος, Κώστας Λαπαβίτσας και Ελένη Πορτάλιου.

Μάλιστα, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών έσπευσε να στείλει μήνυμα ότι η σύνθεση του πάνελ στην παρουσίαση του βιβλίου «δεν ήταν τυχαία»! «Τιμώ και μπορώ να συνυπάρχω με τους ανθρώπους που υπερασπίστηκαν τα κεκτημένα της δημοκρατίας» πρόσθεσε!

Ανάλογα μηνύματα έστειλε και ο Κωστής Λαπαβίτσας λέγοντας πως «ή όλοι μαζί θα πάμε ή χώρια θα πεθάνουμε, είναι φανερό. Είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε μέτωπο. Με τέτοιες εκδηλώσεις, εδώ πραγματικά μπορεί να ξεκινήσει η προσπάθεια για να σχηματίσουμε αυτό το μέτωπο».

«Νομίζω ότι το τραπέζι του πάνελ δεν είναι τυχαίο. Το διαπερνάει ένα κοινό νήμα που δεν αφορά μόνο το παρελθόν αλλά ελπίζω και σχεδόν εκφράζω με βεβαιότητα το παρόν και το μέλλον» είπε από την πλευρά του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top