Συλλυπητήρια Παυλόπουλου, Τσίπρα και Βούτση για το θάνατο του Ιωάννη Γρίβα

Τι είπαν για τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακό πρωθυπουργό

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου, Τσίπρα και Βούτση για το θάνατο του Ιωάννη Γρίβα

​Tα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακού πρωθυπουργού, Ιωάννη Γρίβα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο γιο του εκλιπόντος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

«Με θλίψη ενημερώθηκα για τον θάνατο του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακού πρωθυπουργού, κ. Ιωάννη Γρίβα», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρωθυπουργός και υπογραμμίζει: «Ο Ιωάννης Γρίβας υπηρέτησε σταθερά την Ελληνική Δημοκρατία τόσο ως ανώτατος δικαστικός όσο και ως πρωθυπουργός σε κρίσιμες και ταραγμένες περιόδους. Εκφράζω στους οικείους του τα βαθιά συλλυπητήρια της κυβέρνησης και εμού προσωπικά».

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ανέφερε σε δήλωσή του: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του διακεκριμένου δικαστικού, πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακού Πρωθυπουργού της χώρας, Ιωάννη Γρίβα, που έφυγε από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

H Βουλή των Ελλήνων, αντί στεφάνου, θα κάνει δωρεά στη μνήμη του, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του εκλιπόντος, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Βουλής των Ελλήνων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top