Τσικνοπέμπτη με ακριβότερες τιμές στα κρεατικά κατά 15% 

Πού κυμαίνονται οι τιμές στα κυριότερα είδη 

Ακριβότερα κατά 15% είναι σε σχέση με πέρσι τα κρεατικά, που θα γεμίσουν το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Ειδικά το αρνί, γίνεται βδομάδα με τη βδομάδα πιο «αλμυρό», καθώς το Πάσχα των Καθολικών στο τέλος του μήνα αυξάνει τις εξαγωγές των ντόπιων κρεάτων. 

Τσικνοπέμπτη: Πόσο κοστίζει φέτος το κρέας - Δείτε τη λίστα με τις τιμές

Στη Θεσσαλονίκη, δεν έλειψαν τα... καβγαδάκια μεταξύ κρεοπωλών και καταναλωτών, που βρίσκουν «τσιμπημένες» τις τιμές, όπως αναφέρεις το ρεπορτάζ της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η  Ραλλιώ Λεπίδου.  

Η εικόνα στην κεντρική κρεαταγορά της Θεσσαλονίκη, στο Καπάνι, είναι ότι οι  καταναλωτές αγοράζουν τα απολύτως απαραίτητα και τα πιο φθηνά και ότι  οι περισσότεροι προτιμούν να τσικνίσουν φέτος  στα σπίτια τους.

Οι τιμές στα χοιρινά σουβλάκια ξεκινούν από 7, 40 και φτάνουν τα 7, 90 ευρώ, ενώ το σουβλάκι κοτόπουλο είναι πιο «τσιμπημένο» από το χοιρινό καθώς ξεκινάει από τα 7,50 ευρώ το κιλό.

Τσικνοπέμπτη: Οι τιμές στα κρεατικά στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης

Τσικνοπέμπτη: Οι τιμές στα κρεατικά στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης 

Οι  πανσέτες ξεκινούν από 6,99 ευρώ το κιλό και φτάνουν τα 7, 99 ευρώ οι μαριναρισμένες. Όσο για το κατσίκι ξεκινάει από 11 ευρώ και ήδη έχει φτάσει τα 14 ευρώ το κιλό.

Υπάρχουν πάντως και οι... λάτρεις της Τσικνοπέμπτης που έχουν φροντίσει να κάνουν κράτηση στο αγαπημένο τους εστιατόριο ή ψησταριά, καθώς υπάρχουν καταστήματα τα οποία είναι ήδη «sold out».

Τσικνοπέμπτη: Βροχή Τα Τηλέφωνα Στις Ταβέρνες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top