Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα με click away και click in shop    

To σχέδιο της κυβέρνησης για άνοιγμα σε δύο ταχύτητες από τη Δευτέρα  

Η κυβέρνηση θέλει να ανοίξει τη Δευτέρα τα καταστήματα με δύο ταχύτητες. Άλλα με ραντεβού και δοκιμή προϊόντων στο εσωτερικό (click in shop) και άλλα με click away. 

Όπως μετέδωσε η Μαρία Παππά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη  Μάρα Ζαχαρέα, η πρόταση του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι η εξής: Τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας να ανοίξουν κανονικά, τη Δευτέρα. Οι πελάτες θα μπορούν να πηγαίνουν επί τόπου και να δοκιμάζουν τα προϊόντα αφού έχουν κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού. Πρόκειται για το λεγόμενο click in shop. 

Click in shop: Ξεκινά σύντομα σε ένδυση, υπόδηση, κόσμημα! 

Τα υπόλοιπα καταστήματα, δηλαδή όσα πωλούν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές προτείνεται να δουλέψουν με το click away.

Σήμερα οι αποφάσεις για την άρση του lockdown – Τι θα γίνει με click away

Οι εκπτώσεις αποτελούν ένα κρίσιμο στάδιο για την επιβίωση πολλών επιχειρήσεων. Γι’αυτό γίνεται και αυτός ο διαχωρισμός. Τα καταστήματα με ηλεκτρονικές συσκευές όλο το προηγούμενο διάστημα δούλεψαν ικανοποιητικά και είδαν τον τζίρο τους να αυξάνεται σε σχέση με πέρσι. Δε συνέβη όμως το ίδιο για τα καταστήματα με ρούχα και παπούτσια. 

Η πρόταση αυτή θα αξιολογηθεί την Πέμπτη από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Ακόμα και αν η γνωμοδότηση είναι αρνητική όμως η κυβέρνηση δεν έχει πολλά περιθώρια να καθυστερήσει το άνοιγμα γιατί όπως λένε χαρακτηριστικά παράγοντες του υπουργείου οι «πνεύμονες»  της οικονομίας πρέπει να είναι ανοιχτοί.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top