Στην παρουσίαση του νέου σήματος και νέου πλάνου της ΔΕΗ ο Μητσοτάκης 

Στροφή της ΔΕΗ στις ΑΠΕ και καινούρια προγράμματα 

Το νέο σήμα και το νέο επιχειρηματικό πλάνο παρουσίασε το βράδη η ΔΕΗ  σε διαδικτυακή εκδήλωση με την συμμετοχή του πρωθυπουργού. 

Χατζηδάκης: Μεγάλη πρόοδος τα 55 εκατ. κέρδη της ΔΕΗ στο εξάμηνο 

«Η ΔΕΗ μετατρέπεται από μία δυσκίνητη εταιρεία με χρέη, ζημιές, αγκυλώσεις, κίνδυνο βιωσιμότητας σε μία σύγχρονη ενεργειακή δύναμη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση.

«Η ΔΕΗ από σήμερα δεν αλλάζει μόνο λογότυπο. Αλλάζει, τολμώ να πω έχει αλλάξει  εδώ και 14 μήνες  συνολικό προσανατολισμό, σχέδιο και λειτουργία», ανέφερε  επίσης ο πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας την εταιρεία ως «ένα υποδειγματικό και αθόρυβο success story».

Φθηνότερο ρεύμα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για Κοινωνικό Τιμολόγιο

Με το σύνθημα «Η ΔΕΗ υποδέχεται το μέλλον» έγιναν τα  αποκαλυπτήρια του νέου λογότυπου της επιχείρησης.  

Πρόκειται για το νέο σήμα που θα αντικαταστήσει τον παραδοσιακό γνωστό κύκλο με τον κεραυνό που επί δεκαετίες αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν για τη μεγαλύτερη  επιχείρηση της χώρας.  

Το νέο λογότυπο παραπέμπει ευθέως και στην στροφή της ΔΕΗ στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την απομάκρυνσή της από τον λιγνίτη στον οποίο στηρίχθηκε επί δεκαετίες η ενεργειακή τροφοδοσία της χώρας μας.  

Παρουσιάστηκε όμως και η νέα εμπορική πολιτική της εταιρείας . Καινούργια προγράμματα ρεύματος, φυσικού αερίου τα οποία θα συνοδεύονται από την παροχή έξτρα υπηρεσιών, όπως για επισκευές κατοικιών. Επίσης ανακοινώθηκαν προγράμματα και υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης αλλά και εξοικονόμησης ενέργειας.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top