Πώς θα λειτουργούν τα καταστήματα της ΔΕΗ από τη Δευτέρα;

Νέες υπηρεσίες στο τηλεφωνικό κέντρο και εξυπηρέτηση διαδικτυακά

Κατάστημα ΔΕΗ μετά κορωνοϊού εποχή

Σε επαναλειτουργία τίθενται από την ερχόμενη Δευτέρα και τα καταστήματα της ΔΕΗ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μόνο για πληρωμές, νέα συμβόλαια και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.

Φθηνότερο ρεύμα: Τι ώρες ισχύει το θερινό ωράριο

Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να εκτελούνται από τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης της ΔΕΗ και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770, τα οποία έχουν αναβαθμίσει το πλήθος των υπηρεσίων που προσφέρουν.

Τι μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά στο www.dei.gr:

-Να πληρώσετε ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμία επιπλέον τραπεζική προμήθεια

- Να εγγραφείτε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό e-bill κάνοντας χρήση και της έκπτωσης των €5/λογαριασμό, που ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου

- Να συνάψετε νέα συμβόλαια ή να κάνετε αλλαγή των στοιχείων του συμβολαίου  μέσω της νέας υπηρεσίας e-contract της ΔΕΗ.

Και τηλεφωνικά από σήμερα η εξόφληση λογαριασμών της ΔΕΗ

4 νέες υπηρεσίες στο τηλεφωνικό κέντρο 11770

Στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 έχουν προστεθεί 4 νέες υπηρεσίες:

-Το ωράριο έχει διευρυνθεί κατά 2 ώρες (07:00-21:00)

- Δίνεται η δυνατότητα για πληρωμές από το τηλέφωνο καθημερινά 09:00-17:00 με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στον λογαριασμό και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς πρόσθετους κωδικούς

- Επιλογή Υπηρεσίας Επιστροφής Κλήσης για όσους είναι σε αναμονή πάνω από 3’
- Διακανονισμοί και για ποσά άνω των €5.000, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν στα καταστήματα.

Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να επικοινωνήσουν για οποιαδήποτε πληροφορία ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr ή τηλεφωνικά στο 11770.

Η ΔΕΗ θα συνεχίσει να αναβαθμίζει την ποιότητα των υπηρεσιών της , με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκατομμυρίων πελατών της. #ΜένουμεΑσφαλείς και εξυπηρετούμαστε εύκολα και γρήγορα από το σπίτι, το γραφείο, το tablet ή το κινητό μας.

Τέλος, η ΔΕΗ αναφέρει ότι για την προστασία των πελατών και των εργαζομένων της, η είσοδος στα καταστήματα της ΔΕΗ θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση στον χώρο των καταστημάτων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης. Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στον χώρο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top