Κτηματολόγιο: Πότε και πού να δηλώσετε το ακίνητό σας

Τα δύο γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εκπληκτική μονοκατοικία στην εξοχή

Από τις αρχές του επόμενου μήνα θα τεθούν σε λειτουργία τα δύο γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου θα μπορούν να δηλώσουν τα ακίνητά τους στο Κτηματολόγιο οι ιδιοκτήτες που έχουν περιουσία μακριά από τον τόπο διαμονής τους.

Συγκεκριμένα:

-    το γραφείο της Αθήνας θα λειτουργήσει στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου και θα εξυπηρετεί τις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

-    το γραφείο της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει στο κέντρο της πόλης, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, στο εμπορικό κέντρο Porto Center, και θα εξυπηρετεί τις περιοχές Ξάνθης, Δράμας, Χαλκιδικής, Καστοριάς και Φλώρινας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα γραφεία αναμένεται να λειτουργήσουν για τουλάχιστον έξι μήνες.

Εξάλλου, την ερχόμενη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου αρχίζει, σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό του Κτηματολογίου, η συλλογή δηλώσεων σε Εύβοια και Αχαΐα και στις 28 Ιανουαρίου στην Ηλεία.

Επιπλέον στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να αρχίσει και η υποβολή των δηλώσεων για την Περιφερειακή Ενότητα του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. Η προθεσμία για τις δηλώσεις είναι τρεις μήνες για τους κατοίκους του εσωτερικού και έξι για τους κατοίκους εξωτερικού αλλά και το Δημόσιο.
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top