Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης ήξερε τις υποψίες μου για έγκλημα»

Νέα αποκάλυψη από τον γιατρό της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη

Ο κ. Ηλιάδης το Σαββατοκύριακο είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ότι η Τζωρτζίνα... πέθανε όταν έπαθε την ανακοπή στο Καραμανδάνειο

Ο γιατρός της Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης αποκάλυψε ότι είχε μοιραστεί με τον Μάνο Δασκαλάκη τις υποψίες του για εγκληματική ενέργεια, όταν νοσηλευόταν η μικρή στη ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα. Περιέγραψε μια αδιαφορία τόσο από τον πατέρα, όσο και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για την κατάσταση του παιδιού. Δήλωσε εξαπατημένος και σημείωσε ότι ο ίδιος και οι νοσηλεύτριες είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το παιδί.

Πάτρα: «Θεωρώ την ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ως τρίτο θάνατο»

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος φρόντιζε την Τζωρτζίνα όσο εκείνη νοσηλεύοταν στο νοσοκομείο μετά από τα επεισόδια τα οποία είχε υποστεί.

Ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης αποκάλυψε ότι είχε πει στον Μάνο Δασκαλάκη τις υποψίες του ότι τα επεισόδια της Τζωρτζίνας ήταν εγκληματική ενέργεια

Όπως είπε στη διαδικτυακή εκπομπή «Μέθοδος των Τριών», ο ίδιος είχε μιλήσει στον Μάνο Δασκαλάκη για τις υποψίες του ότι τα επεισόδια που πάθαινε το παιδί, ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. 

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τους καβγάδες Ρούλας-Μάνου

Ακούστε το απόσπασμα της συνέντευξης του Ανδρέα Ηλιάδη

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο Ανδρέας Ηλιάδης είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν «ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια». Πρόσθεσ,  μάλιστα, ότι κανένας από τους συγγενείς στην Πάτρα δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει στο νοσοκομείο για την άτυχη Τζωρτζίνα. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αυτός που βρήκε το ματωμένο πανάκι της Ίριδας

Ο κ. Ηλιάδης είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την κατάσταση της Τζωρτζίνας

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με τον συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα, γνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου, λοιπόν, είναι ότι αυτός ο πατέρας, δε με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί», είπε και στη συνέχεια ξέσπασε:

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τα σημάδια στην Ίριδα δεν υπήρχαν το προηγούμενο βράδυ

«Ο πατέρας δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κοροϊδεύανε και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν.

Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει ''κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία;'' Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνονται ήταν σε επίπεδο ψεύδους».

Πάτρα: «Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την Τζωρτζίνα»

Την ίδια συμπεριφορά, όμως, είχαν, σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Αδιαφορία εισέπραξε ο κ. Ηλιάδης και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας

«Και το άλλο παράπονο το μεγάλο να σας πω. Ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα, θα έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν. Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας συγγενής, είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Μα ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει ''κύριε, σας παρακαλώ, πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι''».

Μάνος Δασκαλάκης: «Μπορεί να το έχει κάνει, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ»

Ο κ. Ηλιάδης περιέγραψε και τη σχέση που είχε αναπτύξει ο ίδιος με την Τζωρτζίνα, αλλά και οι νοσηλεύτριες. 

Πάτρα: Αυτό είναι το πόρισμα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

«Μια από τις νοσηλεύτριές μας της έκανε κοτσιδάκια στα μαλλιά. Δε θα το ξεχάσω. Έφτιαχνε τα μαλλάκια της με τις νοσηλεύτριες και της έβαζαν μουσική να ακούει. Ξέρετε αυτά τα παιδάκια, τα άτομα με ειδικές δεξιότητες, θέλουν αρκετό χρόνο να ανοίξουν, να ξεκλειδώσουν κάποια πράγματα. Εδώ δε δώσαμε χρόνο στην Τζωρτζίνα, γιατί, δυστυχώς, έφυγε», κατέληξε, χωρίς να κρύψει την απογοήτευσή του για τον άδικο χαμό του κοριτισιού.