Αποκάλυψη: Αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα

«Βλέπει» εγκληματική ενέργεια για Μαλένα - Ίριδα

Για «βίαιο μηχανισμό θανάτου» κάνει λόγο το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι ιατροδικαστές αναφέρουν πως ο θάνατος και των δυο μικρότερων παιδιών της οικογένειας ΔασκαλάκηΠισπιρίγκου στην Πάτρα, προκλήθηκε από ασφυξία.

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση για τους ασφυκτικούς θανάτους Μαλένας και Ίριδας

«Δείχνει» εγκληματική ενέργεια το πόρισμα των ιατροδικαστών

Το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει: «Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, σε βίαιο μηχανισμό θανάτου.

Κατατέθηκε το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα - Ασφυκτικός ο θάνατός τους

Εν συνεχεία, με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά / παθοανατομολογικά / φωτογραφικά ευρήματα:

Πάτρα: Σήμερα το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

- Εκδορές κατά το ριζορίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρειά κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ το πρωί της Δευτέρας οι γονείς της

- Κακώσεις, εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου / άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θήλεος Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».