Λιγνάδης: Νέα καταγγελία για βιασμό ανηλίκου

Ο ηθοποιός αρνείται όλες τις καταγγελίες εις βάρος του

Όλο το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις νεότερες καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη (29/3/2021)

Αντιμέτωπος με δύο ακόμη ποινικές διώξεις για βιασμό ενδέχεται να βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έχει προφυλακιστεί στην Τρίπολη.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα που είχε ως αντικείμενο την τρίτη μήνυση για το συγκεκριμένο κακούργημα που κατατέθηκε εις βάρος του. 

Στο φως οι μαρτυρίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο ηθοποιός έδωσε ήδη εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη καταγγελία και, σύμφωνα με πληροφορίες, την αρνήθηκε, όπως και όλες όσες έχουν προηγηθεί. 

Ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει αν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού. 

Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης για βιασμό κατά συρροή

Υπενθυμίζεται ότι στην τρίτη μήνυση ο καταγγέλλων είναι Έλληνας, δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός τον βίασε στο σπίτι του το 2018. Έχει ισχυριστεί ότι του έδειξε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πορνογραφικό υλικό. 

Νέα καταγγελία από 24χρονο - Κατοικούσε στο σπίτι του Λιγνάδη επί 7 μήνες 

Στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και τέταρτη καταγγελία με έναν 23χρονο, ο οποίος  καταγγέλλει βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν 7 χρόνια, όταν ήταν δηλαδή 17 ετών. 

Δημήτρης Λιγνάδης: Όσα είπε στην απολογία του - «Όλα είναι κατασκευασμένα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 23χρονος έχει καταγωγή από κάποια χώρα του ανατολικού μπλοκ, ενώ η οικογένειά του, η οποία ζει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στα τέλη του 2014, γνώρισε τον ηθοποιό στο σχολείο του και ο κατηγορούμενος του ζήτησε να γίνουν φίλοι στο facebook. O 17χρονος δεν αποδέχθηκε το αίτημα του, ενώ δηλώνει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης τον προσέγγισε λίγο καιρό μετά στην πλατεία της γειτονιάς τους. Το τελευταίο στοιχείο, μάλιστα, συμπίπτει με τις υπόλοιπες καταγγελίες.  

Ο νεαρός σιγά-σιγά ένιωσε την οικειότητα να αποκαλύψει στον ηθοποιό τα οικογενειακά του προβλήματα. Δύο εβδομάδες μετά, μια σύγκρουση στο σπίτι του 17χρονου αποτέλεσε αφορμή, ώστε ο Δημήτρης Λιγνάδης να προσφερθεί να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του. Ο νεαρός έμεινε στο σπίτι του ηθοποιού επί 7 μήνες, και κατέθεσε πως είδε πολλά ανήλικα παιδιά να έρχονται, αλλά και συγκεκριμένες συμπεριφορές από την πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη.  

Κούγιας στο Star: O Δημήτρης Λιγνάδης περίμενε πως θα προφυλακιστεί

Ο νεαρός, που πλέον είναι 24 ετών, κατήγγειλε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου τον Δημήτρη Λιγνάδη για δύο σεξουαλικές κακοποιήσεις σε βάρος του. Η πρώτη φέρεται να συνέβη λίγο καιρό μετά την  εγκατάστασή του στο σπίτι του ηθοποιού και περιγράφεται ως ιδιαίτερα βάναυση, ενώ η δεύτερη λίγους μήνες μετά.  

Ερωτώμενος από την ανακρίτρια για τον λόγο για τον οποίο δεν αντέδρασε στην κακοποίηση εν καιρώ, ο 23χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα υπέμενα όλα αυτά, γιατί νόμιζα πως έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα». Ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να είχε τάξει σοβαρή επαγγελματική αποκατάσταση στον ανήλικο νεαρό.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο