Ποια είναι η συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Σοφία Κορμά

Οι προετοιμασίες για την ημέρα της παρέλασης είναι πυρετώδεις/ Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 17/3

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης με τον Νίκο Αλιάγα σε ρόλο οικοδεσπότη. 

Με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου!

Ο παρουσιαστής που διαπρέπει στο εξωτερικό δε θα αναλάβει μόνος του την τηλεοπτική μετάδοση, αλλά στο πλευρό του θα βρίσκεται η Σοφία Κορμά, την οποία παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια στην εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» της κρατικής τηλεόρασης. 

Η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Αλιάγα, Σοφία Κορμά

Η ίδια έχει καταγωγή από την Καλαμάτα και έχει πραγματοποιήσει σπουδές στην ΑΣΟΕ. Το επάγγελμά της είναι αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ υπηρετεί στην Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

Παρέλαση 25η Μαρτίου: Με έφιππους και Rafale ο εορτασμός

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Ακύρωσε την επίσκεψή του ο Εμανουέλ Μακρόν

25η Μαρτίου: Επίδειξη ισχύος με υψηλούς προσκεκλημένους 

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Με έφιππους, ιστορικά λάβαρα και Rafale ο εορτασμός

Ο χρόνος για τον εντυπωσιακό εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση μετρά αντίστροφα, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και αναμένεται ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται συγκρότηση φάλαγγας ιστορικών τμημάτων που θα προηγηθεί της παρέλασης. Θα παρελάσουν τα ιστορικά λάβαρα και οι σημαίες της Επανάστασης, καθώς και έφιππα τμήματα με παραδοσιακές πολεμικές φορεσιές, ενώ παραδοσιακές στολές θα φορούν και μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Σχολής Ευελπίδων.

Το θέαμα πάνω από τον ουρανό της Αθήνας εκείνη τη μέρα θα κόβει την ανάσα, αφού αναμένεται να πετάξουν ελληνικά μαχητικά, μαζί με τέσσερα αμερικανικά F-16, τέσσερα γαλλικά Rafale και F-15 της Σαουδικής Αραβίας, μιας που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα για ασκήσεις.