Επίθεση βιτριόλι: Αυτό είναι το προφίλ της ύποπτης που προσήχθη στη ΓΑΔΑ

Φέρεται να ομολόγησε την πράξη της

Μια εντυπωσιακή γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη είναι η 35χρονη, η οποία προσήχθη το πρωί στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας στην Καλλιθέα. 

Επίθεση βιτριόλι: Ποια η σχέση της γυναίκας που προσήχθη με την Ιωάννα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ που τις μετέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ύποπτη φέρεται να ομολόγησε τελικά την πράξη της και μάλιστα αυτή την ώρα γίνεται αναπαράσταση της επίθεσης και του τρόπου διαφυγής της από το σημείο. 

Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή γυναίκας στη ΓΑΔΑ

Η 35χρονη γυναίκα κατάγεται συμπτωματικά από τον ίδιο νομό από τον οποίο κατάγεται και το θύμα, ενώ έχει έντονη δραστηριότητα στα social media. 

Είναι μια γυναίκα πολύ καλού μορφωτικού επιπέδου, που εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, το οποίο συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία εργαζόταν η Ιωάννα. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύο γυναίκες στον κύκλο των υπόπτων

Η 34χρονη φέρεται να είναι μηδενικές έως σποραδικές και φευγαλέες δια ζώσης συναντήσεις με την ύποπτη και γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει και επέμενε να λέει στους αστυνομικούς που την ρωτούσαν ότι δεν γνώριζε τη γυναίκα που της επιτέθηκε. 

Όσον αφορά στο κίνητρο, όπως ανέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ, η 35χρονη που προσήχθη φέρεται να συνέδεσε τον χωρισμό από τον σύντροφό της με την Ιωάννα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η εντυπωσιακή, ξανθιά γυναίκα που πέρασε σήμερα στις 09:00 το πρωί τις πύλες της ΓΑΔΑ φέρεται να  έτρεφε παθολογική αγάπη για τον πρώην σύντροφό της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ωρών η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Ένα αίτημα φιλίας, μάλιστα που φαίνεται να είχε κάνει ο πρώην σύντροφός της στα social media της Ιωάννας εδώ και πάρα πολύ καιρό φαίνεται πως ήταν αυτό που την έκανε, χωρίς να έχει κανέναν στοιχείο και καμιά απόδειξη, να δαιμονοποιήσει την Ιωάννα και να την καταστήσει «ένοχη» για τον χωρισμό της.

Επίθεση βιτριόλι: 10.000 κλήσεις «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ. για να βρει τη δράστιδα

Τέλος, ο Γιώργος Σόμπολος που βρισκόταν στη ΓΑΔΑ την ώρα της προσαγωγής της υπόπτου, έκανε λόγο για μια πολύ όμορφη γυναίκα που φαινόταν αρκετά προβληματισμένη και φοβισμένη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»