Βίντεο ντοκουμέντο: Άγριες σκηνές βίας στο «Ελ. Βενιζέλος»-Ξυλοκοπούν και πατούν οπαδούς

8 τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή-36 προσαγωγές

Βίντεο ντοκουμέντο: Άγριες σκηνές βίας στο «Ελ. Βενιζέλος»-Ξυλοκοπούν και πατούν οπαδούς

​Σοκ προκαλεί το βίντεο το οποίο δείχνει τις απίστευτες σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν μεταξύ οργανωμένων ομάδων ξένων οπαδών (μεταξύ τους ήταν και δύο Έλληνες), κοντά στον τερματικό σταθμό του προαστιακού, προς το χώρο των αναχωρήσεων, του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Όπως γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, Σέρβοι χούλιγκανς που αποκόπηκαν από το γκρουπ των οργανωμένων οπαδών του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να έστησαν ενέδρα σε Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

σδκκσδσλσδ.jpg

Το βίντεο που δημοσίευσε το gazzetta, τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες. Αντίπαλοι οπαδοί κρατώντας μεταλλικά αντικείμενα, λοστούς και αλυσίδες έρχονται σε συμπλοκή ενώ γίνεται και χρήση καπνογόνων.

Η χρήση βίας είναι απίστευτη. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου όταν νεαροί ρίχνουν κάτω οπαδό αντίπαλης ομάδας και δεν διστάζουν να φτάσουν στο σημείο να τον πατήσουν με όλη τους τη δύναμη.

Μάλιστα ακούγεται και ο άνδρας που τραβά το βίντεο παρακολουθώντας τα όσα γίνονται έντρομος, να λέει «Πωπώ αλυσίδες εκεί… Τον σκότωσαν τον άνθρωπο».

Οι συμπλοκές είχαν σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άτομα ενώ κάποιοι εκ των τραυματιών έχουν χτυπηθεί στο κεφάλι.

μμμμ.jpg

Οι επτά τραυματίες έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό κι ένας παραμένει στο νοσοκομείο του αεροδρομίου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρία των ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο και ήδη έχουν γίνει 36 προσαγωγές ατόμων.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από δύο ημέρες είχαν συλληφθεί 41 οπαδοί της σέρβικης ομάδας «Ερυθρός Σταυρός», κατά τη διάρκεια ελέγχου στα διόδια Μοσχοχωρίου.
κκκ.jpg

Στην κατοχή τους βρέθηκαν βέργες από μπετό και πέτρες, ενώ ταξίδευαν με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι της σερβικής ομάδας διαθέτουν εξαιρετικές σχέσεις με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, ενώ αντίθετα οι σχέσεις τους με την Ντιναμό χαρακτηρίζονται από εχθρότητα.

11.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top