Eurovision 2024: Εξάρες, ντόρτια ή… ασσόδυο για το Zari της Σάττι;

Φωτογραφια αρθρογραφου

Πάμε... Put your hands up!

Είτε σου αρέσει από την πρώτη φορά που θα το ακούσεις, είτε από τη δεύτερη, την τρίτη, τη… χιλιοστή το σίγουρο είναι ότι το Ζάρι (Zari για τους αγγλόφωνους… λες κι έχει διαφορά) της Μαρίνας Σάττι έχει ήδη γράψει ιστορία στο Πάνθεον των eurofans κι όχι μόνο!  

Eurovision 2024: Αυτό είναι το ZARI της Μαρίνας Σάττι για την Ελλάδα!

Για ποιους λόγους; Είναι ίσως ο πιο ξεσηκωτικός… αχταρμάς που στείλαμε τα τελευταία χρόνια στην Eurovision, με μια κάποια ελληνικότητα, αλλά κυρίως ποπ… βαλκανίλα που χαρακτηρίζει ούτως ή άλλως τα τραγούδια της Σάττι. 

Έχουμε μια πολύ ταλαντούχα performer με ένα ιδιαίτερο φωνητικό τάλαντο, κάτι που φαίνεται από τους πρώτους στίχους του τραγουδιού, και τους οποίους αναμένεται να «σκίσει» στη σκηνή του Μάλμε της Σουηδίας. Εννοείται ότι οι καλές φωνές πάντα εκτιμιούνται στον πολυσυζητημένο διαγωνισμό.

Η Μαρίνα Σάττι στην εκπομπή Eurovision σε είδον όπου παρουσιάστηκε η ελληνική συμμετοχή

Η Μαρίνα Σάττι στην εκπομπή Eurovision σε είδον όπου παρουσιάστηκε η ελληνική συμμετοχή /Φωτογραφία ΕΡΤ

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα εμφανίσιμη ερμηνεύτρια (και ναι… η εμφάνιση μετράει), που φλερτάρει ανάμεσα στην folklore/έντεχνη τραγουδίστρια και την pop star, με απλοϊκά χορευτικά που ακομπλεξάριστα εκτελεί.

Το τραγούδι διαθέτει ένα σαρκαστικό/ειρωνικό κλιπ στα όρια του βρετανικού φλεγματικού χιούμορ που εγχώρια έχει επικριθεί και στο εξωτερικό… αποθεωθεί! Σίγουρα δεν είναι τυχαίες οι πολλές θετικές αντιδράσεις, τα περιβόητα reactions των youtubers, για τη συμμετοχή μας, που φέρνουν την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις. Το παράδοξο είναι ότι οι ξένοι το λάτρεψαν από την πρώτη ακρόαση, σε αντίθεση με τον ελληνικό κοινό.

Τόσο ο ρυθμός όσο κι οι χορευτικές φιγούρες που φαίνονται στο κλιπ, έγιναν viral στα social media από τις πρώτες ώρες κι όχι λόγω... κραξίματος

Eurovision 2024: Όλες οι συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού!

Αναμφισβήτητα το Zari ετοιμάζεται να φέρει… εξάρες! Δεν είναι τυχαίο ότι επικρατεί ένας... αέρας My Number One που το 2005 με την ερμηνεία της Έλενας Παπαρίζου έφερε την πρώτη νίκη για τη χώρα μας.

Όσον αφορά στους μόνιμους επικριτές όχι μόνο της φετινής συμμετοχής, αλλά κάθε χρονιάς, το «ηρεμήστε, για τη συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού πρόκειται», ισχύει απόλυτα! 

Για αυτούς που -και πάλι- αναφέρονται στα χρήματα του ελληνικού λαού που θα ξοδευτούν για το ετήσιο «πανηγυράκι», εννοείται ότι η Δημόσια Τηλεόραση έχει φροντίσει στην εύρεση μεγάλων χορηγών.

Υ.Γ. Θα προέβλεπα κορυφή για την ελληνική συμμετοχή, αλλά για να μη με πείτε γραφικό θα περιοριστώ στο Top-3. Πάμε... Put your hands up!

Δείτε το κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top