Πήγε να πάρει το παιδί της από το σχολείο και το βρήκε σε άσχημη κατάσταση - Χρειάστηκε μέχρι και ράμματα! Φωτό

Το σχολείο ζήτησε να αποσιωπηθεί το συμβάν

Βρήκε το παιδί της σε άσχημη κατάσταση μετά το σχολείο

Μια μητέρα σε απόγνωση δημοσιοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα σε ομάδα που υπάρχει στο Facebook με τίτλο «Μεγαλώνοντας παιδιά στην Πάτρα» μια απίστευτη καταγγελία. Η γυναίκα, όπως αναφέρει η ανάρτησή της, όταν πήγε να πάρει το παιδάκι της από το σχολείο, το βρήκε σε πολύ κακή κατάσταση.

Η καταγγελία αναφέρει:

"Έγινε σε ένα σχολείο εδώ στην Πάτρα. Η μητέρα κλήθηκε να πάρει το παιδί της, μαθητή της πρώτης δημοτικού, από το σχολείο σε αυτή την κατάσταση.

Χρειάστηκε ακόμα και ράμματα το παιδί. Το σχολείο ζήτησε να αποσιωπηθεί το συμβάν, ώστε να μην μπλέξουν οι υπεύθυνοι και δυσφημιστεί σαν σχολείο. Το αφήνω σαν γεγονός εδώ χωρίς προσωπικά σχόλια προς το παρόν αν και ομολογώ πως έχω σοκαριστεί πολύ. Να στέλνεις το παιδί σου να μάθει γράμματα και να το παίρνεις πίσω έτσι...

Ας φροντίσουμε όλοι τα παιδιά μας. Και τα παιδιά θύματα αλλά κυρίως τα παιδιά θύτες. Οι δάσκαλοι ας έχουν τον νου τους ένα τσακ παραπάνω, γιατί οι καιροί αγρίεψαν πολύ ως φαίνεται και τα παιδιά αντί για ανεμελιά κουβαλάνε μέσα τους θυμό. Πολύ θυμό. Δεν θα κοινοποιηθεί το σχολείο ούτε τα στοιχεία του παιδιού ή της μητέρας οπότε μην με ρωτάτε και όσοι ξέρετε μην τα αναφέρετε εδώ. Η φωτογραφία κοινοποιείται με την άδεια της μητέρας». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top