test 1 category

MasterChef 2024 - Τετάρτη 15.5.2024

15/05/2024

MasterChef 2024 - Τετάρτη 15.5.2024

Τετάρτη 15 Μαΐου στις 21.00

Απόψε, Τετάρτη 15 Μαΐου, η Πράσινη Εβδομάδα συνεχίζεται δυναμικά, με την Ομαδική Δοκιμασία να πραγματοποιείται εν πλω!

Το “Typhoon Project” είναι η «ναυαρχίδα» του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και με όχημα τον «Τυφώνα», ένα πλοίο μήκους 72 μέτρων και μόνιμο πλήρωμα 35 ατόμων, εστιάζει τη δράση του στον καθαρισμό κυρίως απρόσιτων ακτών, πλέοντας 365 μέρες το χρόνο!

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο καλεσμένος τους chef, βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Αστέριος Κουστούδης, ζητούν από τις δυο μπριγάδες τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας.

Υψηλή γαστρονομία, η οποία θα πρέπει να συνυπάρξει με τη φιλική προς το περιβάλλον μαγειρική.
Ποια μπριγάδα θα σκεφτεί, τελικά, «έξω από το κουτί» και θα καταφέρει να παρουσιάσει τα καλύτερα πιάτα;

Τροχός της Τύχης - Χάρισε το 3ο αυτοκίνητο της σεζόν!

15/05/2024

Τροχός της Τύχης - Χάρισε το 3ο αυτοκίνητο της σεζόν!

Δευτέρα έως Κυριακή στις 18:30
 
Την Τρίτη 14 Μαΐου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Κατερίνα, η οποία κέρδισε ένα Jeep Renagade e-Hybrid, από την εταιρία AVIS, το τρίτο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν!

Παίζοντας σωστά και μεθοδικά η Κατερίαν φθάνει Κατερίνα στον τελικό με το πόσο των 3.040€!

Η κατηγορία του τελικού γρίφου είναι «στην πολιτική», με την Κατερίνα να λύνει τον γρίφο, κυριολεκτικά, στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισε μαζί με τη Νατάσα Κουβελά τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτριας, η οποία έφυγε από τον «Τροχό της Τύχης» με ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο !

Καλοτάξιδο Κατερίνα!

MasterChef 2024 - Τρίτη 14.5.2024

14/05/2024

MasterChef 2024 - Τρίτη 14.5.2024

Τρίτη 14 Μαΐου στις 21.00

Απόψε, Τρίτη 14 Μαΐου, η Πράσινη Εβδομάδα του MasterChef 2024 συνεχίζεται με ένα πολύ ιδιαίτερο Tεστ Δημιουργικότητας και με τρία βασικά υλικά, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν στην ιστορία του MasterChef!

Η Νικολέττα Σιδηροπούλου, Project Manager της iSea, θα είναι αυτή που θα αποκαλύψει στους εννέα διαγωνιζομένους με ποια τρία βασικά υλικά θα μαγειρέψουν.

Το λεοντόψαρο, το μπλε καβούρι και η αγριόσαλπα, είναι τα βασικά υλικά, τα οποία θα προκαλέσουν «μαγειρικό» πονοκέφαλο στα μέλη και των δυο μπριγάδων...