Τραγωδία στην Ηλεία: Σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Τι είπαν μέλη της οικογένειας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το φονικό στη Μηλέα Ζαχάρως στην Ηλεία, όπου ένας 86χρονος πατέρας φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δύο άνδρες λογομαχούσαν αρκετά για ασήμαντα θέματα. Όπως φαίνεται ο πατέρας δεν άφηνε τον 45χρονο γιο του να πηγαίνει σε συγκεκριμένο καφενείο επειδή δεν είχε καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες.

Ο 86χρονος φέρεται να πυροβόλησε πισώπλατα τον γιο του την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να πάει σε ένα καφενείο της περιοχής για να χαιρετήσει κάποιους φίλους του και στη συνέχεια θα συναντούσε κάποια από τα αδέρφια του στον Πύργο.

Δύο από τα αδέρφια του άτυχου 45χρονου υποστήριξαν πως σε αυτή την κόντρα ο πατέρας τους ήταν αυτός που είχε την ευθύνη. «Ήταν όλα στο μυαλό του πατέρα μου. Προσπαθούσαμε να του κάνουμε τα χατίρια. Κατά αυτόν τον τρόπο, είχαμε καλές σχέσεις» είπε ένας από τους γιους του.

Όπως είπε η ξαδέρφη του θύματος, ο 86χρονος ήταν δάσκαλος ενώ έψελνε και στην εκκλησία.«Δεν είχε δείξει τέτοιο πράγμα» τόνισε.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star