ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 9.6.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται η κρίσιμη απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο. Στο εδώλιο ο αλβανικής καταγωγής καταδικασθείς για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 23χρονος με καταγωγή από τη Ρόδο. Ποιο πρόσωπο αναμένεται να προσαχθεί βιαίως; Οι νέες καταθέσεις λίγο πριν από την ολοκλήρωση της δίκης.

 

Η Μαντλίν, ο Μπεν, ο 'Εϊταν, ο 'Αλεξ… Οι εξαφανίσεις παιδιών που συγκλόνισαν και έμειναν ως "ανοικτοί φάκελοι" στην Αστυνομία. Οι γονείς που δεν ξέρουν αν πρέπει να θρηνούν ή να ελπίζουν.

 

Ολες οι εξελίξεις στην έρευνα για τη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Απευθείας σύνδεση.

"Παρακολουθούμε" βήμα προς βήμα τη διαδρομή που ακολούθησε η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα αμέσως μετά τη διαφυγή της από το κτίριο της ασφαλιστικής στην Καλλιθέα. Απευθείας σύνδεση με το "τυφλό" σημείο στο οποίο αποβιβάστηκε η μυστηριώδης γυναίκα, πίσω από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Ποια τα στοιχεία που καταδεικνύουν πως πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα καθώς στην περιοχή δεν υπάρχουν καθόλου κάμερες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής η Αστυνομία έχει εντοπίσει την "κίνηση" συγκεκριμένου τηλεφώνου σε σημεία υψηλού ενδιαφέροντος, την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης.

Σε μια ακόμη επανορθωτική χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το Σάββατο η 34χρονη Ιωάννα, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα. "Επώδυνο, πολύωρο και επίπονο" χαρακτήρισαν το χειρουργείο οι γιατροί, το οποίο επισπεύστηκε εξαιτίας των αφόρητων πόνων που ένιωθε η κοπέλα. Η κακή ψυχολογική της κατάσταση, η προσπάθεια των ειδικών να τη στηρίξουν και ο τρόπος με τον οποίο θα αλλάξει τη ζωή της από εδώ και πέρα, σύμφωνα με την κλινική ψυχολόγ κ. Δήμητρα Ζάφειρα.

 

Η σύζυγος του ψαρά που έχασε τη ζωή του στα νερά της Χαλκιδικής, σε μια κατάθεση ψυχής. Τα 43 χρόνια που έζησε στο πλευρό του καπετάν - Γιώργου, που της τον πήρε η θάλασσα που τόσο αγάπησε.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
uPz6H_l1j5g