ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 7.5.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος που κατηγορείται για το φονικό στα Ανώγεια, όπου έπεσαν νεκροί οι 63χρονος πατέρας του και ο 30χρονος γείτονάς του. Τί είπε για τη μοιραία στιγμή στην απολογία του. Τα "γκρίζα σημεία" στις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το διπλό φονικό. Απευθείας σύνδεση.

Συνεχίστηκε σε φορτισμένο κλίμα η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Αντέστρεψε τους ρόλους ο 21χρονος και "υπέδειξε" ως μόνο υπεύθυνο τον Ροδίτη κατηγορούμενο.

 

Η Αννα Ιωάννα είναι μια γενναία μαχήτρια, που πολεμά από το ξεκίνημα της ζωής της τη νωτιαία μυική ατροφία, τη θανατηφόρα ασθένεια από την οποία πάσχει και ο Παναγιώτης Ραφαήλ. Οι γονείς της, ένα νέο ζευγάρι, είδαν αρχικά τον κόσμο τους να γκρεμίζεται όμως παλεύουν παίρνοντας δύναμη από την κόρη τους. Απευθύνουν έκκληση προκειμένου να λάβει η μικρή Αννα Ιωάννα τη γονιδιακή θεραπεία.

 

Η 17χρονη Νεκταρία "έφυγε" από τη ζωή τρεις μήνες πριν, χαρίζοντας μέσα από το θάνατό της ελπίδα και ανάσα σε πέντε συνανθρώπους μας... Οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, τιμώντας έτσι την παρουσία της σε αυτή τη ζωή με μία πράξη μεγαλοσύνης και αγάπης. Η Νεκταρία γεννήθηκε νικήτρια, καθώς από τις πρώτες μέρες της ζωής της υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τοποθέτηση βαλβίδας στον εγκέφαλο, αφού έπασχε από υδροκεφαλία. Στην πορεία της ζωής της ήταν ένα δραστήριο και κοινωνικό κορίτσι, που λάτρευε το μπαλέτο και τις πολεμικές τέχνες, κατακτώντας μάλιστα τη δεύτερη θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σε απευθείας σύνδεση μαζί μας μιλούν η μητέρα της και η μικρότερη αδερφή της, που τη νιώθουν πάντα ζωντανή στο πλευρό τους. Ενας φόρος τιμής από την εκπομπή σε μια μαχήτρια, που τη Δευτέρα κλείνει τρεις μήνες μακριά, ως άγγελος προσφοράς και αγάπης.

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star