ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 5.12.2019

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Αναβιώνει στο Εφετείο το άγριο ερωτικό έγκλημα της Ανατολικής Αττικής. Η 29χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της και που πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ισόβια, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τις φυλακές. Τί τη βοήθησε να εισαχθεί στο Πολυτεχνείο .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ. Μανάδες, σύζυγοι και αδελφές ναυτικών, που "εκπαιδεύτηκαν" να ζουν με την απουσία. Γυναίκες που μένουν πίσω και αντιμετωπίζουν τις φουρτούνες αλλά και τις χαρές της ζωής μονάχες τους. Οι αλήθειες τους "πιάνουν λιμάνι" στην εκπομπή μας.

Απευθείας σύνδεση με την Κοζάνη. Ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου στην Κοζάνη. Σε ισόβια κάθειρξη έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου, που είχαν μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη. Ολες οι τελευταίες εξελίξεις στο ρεπορτάζ.

Ταξιδεύουμε στην κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια, στην πόλη-φάρο του Ελληνισμού, εκεί όπου η ελληνική κοινότητα φυλάσσει Θερμοπύλες και επισκεπτόμαστε το Ελληνικό Πατριαρχείο.. Οι 400 'Ελληνες της Αλεξάνδρειας αναπολούν τις ημέρες της αίγλης.

Αναβιώνει στα δικαστήρια των Γιαννιτσών η υπόθεση αποπλάνησης ενός εξάχρονου κοριτσιού σε χωριό της Πέλλας, με κατηγορούμενο 57χρονο γείτονα του παππού της ανήλικης. Απευθείας σύνδεση με τον δικηγόρο Αντώνη Ξυλουργίδη, που μας μεταφέρει τις νεότερες εξελίξεις. Η αναβολή που ζήτησε ο κατηγορούμενος με προσκόμιση ιατρικού εγγράφου. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Μια μέρα πριν τον Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο για το Χαμόγελο του Παιδιού, ο μικρός Παναγιωτάκης έχει ήδη ετοιμάσει ένα σωρό εκπλήξεις για τους τηλεθεατές! Οδήγησε ασθενοφόρο, έφτιαξε δώρα - πακέτα για παιδιά, επισκέφτηκε το κέντρο στήριξης, δέχτηκε κλήσεις στη γραμμή SOS και στόλισε το δέντρο με τον Σταν στο Χαμόγελο του Παιδιού... Και αυτά είναι μονάχα η αρχή! Σας περιμένουμε αύριο στις 12 νταν για να στηρίξουμε όλοι μαζί τη μεγάλη προσπάθεια για το Χαμόγελο του Παιδιού! Ανοίξτε την καρδιά και την αγκαλιά σας!KzELHPuI6tk