ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 4.3.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Με τις κάμερες της εκπομπής μένουμε εκεί που χτυπά η "καρδιά" των γεγονότων σε 'Εβρο και Μυτιλήνη. Καταγράφουμε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα. Πρόσφυγες και κάτοικοι ακριτικών περιοχών μοιράζονται ιστορίες ζωής και αλήθειες.

Μαζί μας ο Γιάννης Τοπαλούδης, μετά τη χθεσινή, γεμάτη ένταση ημέρα, στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της κόρης του Ελένης. Φωνές, απειλές, επιθέσεις και το πρωτοφανές ξέσπασμα του 23χρονου Ροδίτη κατηγορούμενου μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου. Τί πυροδότησε την έκρηξη του πατέρα της Ελένης.

Επιβεβαιώθηκε το 8ο κρούσμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Απευθείας σύνδεση. 'Ολες οι εξελίξεις για την πορεία του ιού. Τί περιμένουν και τί εκτιμούν οι ειδικοί. Μαζί μας ο Καθηγητής Μικροβιολογίας κ. Αλκιβιάδης Βατόπουλος.


Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καρκάς μιλά στην εκπομπή λίγη ώρα πριν από την αποφυλάκισή του! Κρίθηκε αθώος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος του οδηγού ταξί. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.


WLNWf5QjB3o