ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 4.12.2019

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη. Ζωντανή σύνδεση με τα Δικαστήρια της Ευελπίδων και ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τί "μαρτυρά" ο καταιγισμός μηνυμάτων που δέχτηκε ο Νίκος Μέντζος από τη σύζυγο και τη σύντροφό του, λίγο πριν τη δολοφονία του. Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που είχε ο 46χρονος δάσκαλος, που βρέθηκε δεμένος και απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του. 'Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

'Ολες οι εξελίξεις της δίκης για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου στην Κοζάνη. Σε ισόβια κάθειρξη έχουν καταδικαστεί η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου.

Η Γκέλυ Μαυροπούλου σε μια "συλλεκτική" εξομολόγηση. Η ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου με τη χολιγουντιανή λάμψη κάνει τον απολογισμό της γεμάτης ζωής της, αποκαλύπτοντας καλά φυλαγμένα μυστικά και αλήθειες. Το παιδί που απέκτησε με άλλη γυναίκα ο σύζυγός της Στέφανος Στρατηγός, ενώ ήταν παντρεμένοι. Οι τελευταίες στιγμές της μητέρας της Μαρίκας Κρεβατά, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές όπως τους έζησε, η μοναξιά και το τηλέφωνο που δεν χτυπά πια.

Μαζί μας ο Θεόδωρος Γιάνναρος, ο μοριακός βιολόγος και πατέρας, που παλεύει με το "θεριό" της κατάθλιψης και αναμετράται με τις απώλειες. Ο χαμός του 26χρονου γιου του, με τρόπο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, οι σταθερές που κλονίστηκαν και η δύναμη που αντλεί.


Δύο μέρες πριν από τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού σας καλούμε να σταθείτε στο πλευρό μας όπως πάντα, για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα δώρο από καρδιάς στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ο δικός σας ήρωας, ο Παναγιωτάκης, πρωτοστατεί σε όλες τις δράσεις του Χαμόγελου, καλώντας σας να δείτε μέσα από τα δικά του μάτια το έργο αγάπης και προσφοράς που πραγματοποιείται καθημερινά. Στηρίξτε τις δράσεις στον μαγικό αριθμό 19810!PQTSbzvxmFY