ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 29.5.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη. Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την αποκάλυψη της ταυτότητας της μασκοφόρου. Στενεύει ο κύκλος των υπόπτων. Στο μικροσκόπιο τα πιθανά κίνητρα προσώπων από το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Μαζί μας μια μητέρα που αναζητά απαντήσεις για το τροχαίο που "πήρε από την αγκαλιά της" τον μόλις 21 ετών γιο της. Ο Χρήστος σπούδαζε για να γίνει ναυπηγός και εργαζόταν ως διανομέας προσπαθώντας να εξασφαλίσει το μεροκάματο και να βοηθήσει την οικογένειά του. Οι γονείς του ισχυρίζονται πως το δυστύχημα οφείλεται στην κακή συντήρηση της μηχανής με την οποία έκανε τις διανομές. Ο εργοδότης του έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό και έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Τι λέει για το δυστύχημα.

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης του 76χρονου που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών καταθέτει σήμερα ο δικηγόρος του. Ο ηλικιωμένος κατηγορείται πως ασέλγησε στις 4 ανήλικες εγγονές του. Μαζί μας ο γιος και η νύφη του 76χρονου. Τί ισχυρίζονται πως συνέβη οι γονείς των παιδιών.

Σε απευθείας σύνδεση με το Ρέθυμνο η Εύα Παρακεντάκη μας φτιάχνει οικογενειακό μπισκότο και παγωτό πραλίνα χωρίς παγωτομηχανή.

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star

QBGXgAXEl3M