ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 26.2.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αλήθειες για τον άρχοντα της ζωής, τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά. Μιλούν για αυτόν μεγάλοι πρωταγωνιστές και φίλοι από καρδιάς.

Παραμένουν σε εκκρεμότητα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου με εγκατάλειψη στη Γλυφάδα, με θύμα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή. Τί λέει η τροχαία για την πρόοδο των ερευνών ως προς το DNA στην καμπίνα του οδηγού. Τί δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της μοιραίας διαδρομής. Πιθανολογήσεις για μετατροπή του κατηγορητηρίου σε κακούργημα.

Μακραίνει ο κατάλογος των χωρών στις οποίες έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του τουλάχιστον ένα κρούσμα κορονοϊού.
Αυστρία, Ελβετία, Κροατία, Αλγερία και Βραζιλία είναι τα νέα πεδία εξάπλωσής του ενώ η Γαλλία μετρά ήδη τον πρώτο νεκρό της. Σαράντα -δύο χώρες, περισσότερα από 81.220 κρούσματα και 2769 οι θάνατοι μέχρι στιγμής.

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας είναι γεγονός. Απευθείας σύνδεση με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου για την έκτακτη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας. Γυναίκα 38 ετών είναι η ασθενής και πρόκειται για Ελληνίδα που ταξίδεψε πρόσφατα στην Ιταλία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απομόνωση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και είναι σε καλή κατάσταση. Τα "ψευδο-ύποπτα" κρούσματα που εμφανίζονται σε καθημερινή βάση και οι απαντήσεις που δίνει ο κ. Ανδρέας Μεντής, Ιατρός Ερευνητής Α - Διευθυντής Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας Παστέρ ως προς τις καθυστερήσεις των τελικών αποτελεσμάστων των τεστ.


UXi5QctsgZU