ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 26.11.2019 - Καλεσμένη η Σουζάνα Κουόλ

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η Σουζάνα Κουόλ από το GNTM έρχεται κοντά μας για να μοιραστεί αλήθειες. Τα εμπόδια που ξεπέρασε, τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή της. Η απουσία του πατέρα, που τη σημάδεψε και τα παιδικά της χρόνια στο ίδρυμα.

Σε έντονη ατμόσφαιρα ξεκίνησε εχθές η δίκη του ηθοποιού, που κατηγορείται για το βιασμό οδηγού ταξί. Η συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεση του θύματος στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Αθηνών, που διαπίστωσε πως έπεσε θύμα βιασμού όταν συνήλθε από την επίδραση ναρκωτικών και παραισθησιογόνων ουσιών στις οποίες είχε εκτεθεί. Η συνειδητοποίηση που τον έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα. Τί απαντά μέσα από τη φυλακή ο φερόμενος ως δράστης και πώς περιγράφει από την πλευρά του την επαφή τους.

Επόμενος σταθμός στα ταξίδια μας η Αλεξάνδρεια. Μια πολυτραγουδισμένη πόλη με μεγάλη ιστορία. Αναμνήσεις και ιστορίες Ελλήνων που έζησαν εκεί όλη τη ζωή τους. Για πρώτη φορά κάμερα εκπομπής ξεναγείται στα άδυτα της κατοικίας του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Μαζί μας ένας πατέρας που χτυπήθηκε σκληρά από τη μοίρα, αλλά παλεύει να κρατηθεί όρθιος για την εγγονούλα του, μετά την άγρια δολοφονία της 23χρονης κόρης του από τον εν διαστάσει σύζυγό της, πριν από λίγους μήνες, στη Μυτιλήνη. Τί ζητάει τώρα και τί περιμένει από το δικαστήριο.



















nv_VRwj7jFo