ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 21.2.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

7 χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα ανοίγει και πάλι ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης του "ερωτικού τριγώνου" της Νέας Μάκρης. Με την κάμερα της εκπομπής κάνουμε αυτοψία στο χώρο που διαδραματίστηκε το φονικό. Ο πατέρας της Φαίης ανοίγει την καρδιά του και αποκαλύπτει τί προσδοκά και σε τί ελπίζει πλέον.

Κοντά μας έρχεται η Μαρία Κυριακοπούλου. Η εντυπωσιακή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, που πήρε το στέμμα της με μια απλή αίτηση! Η μεσογειακής ομορφιάς καλλονή μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του κεφιού του πιο μεγάλου αποκριάτικου πάρτι της Ελλάδας!

Μαζί μας η Λουκία Κυριάκου. Η βραβευμένη σχεδιάστρια που "ταξιδεύει" την ελληνική μόδα ως τη Μέση Ανατολή. Η απόρριψη και η αμφισβήτηση που βίωσε, την έκαναν πιο δυνατή και την "απογείωσαν" στα catwalk της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μια εξομολόγηση γεμάτη αλήθειες του Τομ Νέστωρ. Ο διευθυντής του γραφείου της Ολυμπιακής στη Νέα Υόρκη και "δεξί χέρι" του Ωνάση μιλάει για το "δικό" του Αριστοτέλη, όπως τον έζησε πίσω από τη λάμψη και τα φώτα. Οι γυναίκες της ζωής του, το επιχειρηματικό δαιμόνιο και τα καλά κρυμμένα μυστικά του 'Ελληνα Κροίσου.

Αφιέρωμα στο "ξωτικό" της υποκριτικής Δημήτρη Χορν. Ο σπουδαιότερος 'Ελληνας ηθοποιός, που είχε μέσα του το "φως".Μεγάλοι πρωταγωνιστές θυμούνται στιγμές κοντά στον μπον βιβέρ του σινεμά, που λάτρεψαν οι γυναίκες. Ο εκρηκτικός του έρωτας με την 'Ελλη Λαμπέτη και το ανεκπλήρωτο πάθος της Εντίθ Πιάφ για εκείνον.
YNfuKuDj7bE