ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 19.5.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αφιέρωμα στον Κώστα Τσάκωνα. Ο φτωχός βιοπαλαιστής που ασχολήθηκε με την υποκριτική γιατί του άρεσε να κάνει τον κόσμο να γελάει. Ο καλλιτέχνης που σκορπούσε απλόχερα το γέλιο κρατώντας πίσω από χαμόγελα καλά φυλαγμένο το προσωπικό του δράμα. Αγαπημένοι συνάδελφοι και φίλοι του μοιράζονται αλήθειες ζωής.

Η Κατερίνα Λένη, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του MasterChef, που προκάλεσε συχνά τους συμπαίκτες της με την "αιχμηρή" κριτική της, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της περιπετειώδους ζωής της.

Βίντεο ντοκουμέντο και "γροθιά στο στομάχι" από ανέμελες στιγμές της Ελένης Τοπαλούδη κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής στη Ρόδο. Ενα "κορίτσι μάλαμα" όπως τη χαρακτηρίζει η Τασούλα Παπανικολάου, η δημοσιογράφος του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR. Ενα βίντεο που προκαλεί στεναχώρια και οργή για όλους εκείνους που προσπάθησαν να βεβηλώσουν τη μνήμη της Ελένης. Εικόνες από ένα χαρούμενο, χαμογελαστό κι ευτυχισμένο παιδί που δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν απευθυνθεί οι γονείς της για να καταθέσουν τα υβριστικά μηνύματα που είχαν αναρτηθεί για την κόρη τους.

 

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
nfA1w70CVY8