ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 19.12.2019

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Μαζί μας ο "βασιλιάς του υφάσματος" και ο γιος του. Στη δικαιοσύνη η υπόθεση του θησαυρού των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε "φτερά" από μυστικές κρύπτες διαμερίσματος. Εκδικάστηκαν χθες τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι επιχειρηματίες κατά τεσσάρων προσώπων, που όπως υποστηρίζουν, είναι υπεύθυνα για την κλοπή του τεράστιου ποσού.

Η Λίντα Στρατηγέα έρχεται στην εκπομπή και κάνει έκκληση για το σύζυγό της. Ο Χρήστος Κανελλόπουλος, η "φωνή" και το μπαγλαμαδάκι της Αθηναϊκής Κομπανίας δίνει τιτάνια μάχη μετά το βαρύ εγκεφαλικό. που τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι. Τα προβλήματα υγείας έχουν λυγίσει οικονομικά την οικογένεια, που παραμένει αγαπημένη και δυνατή παρά τις καθημερινές δυσκολίες.

Κάναμε εορταστική βουτιά με τον εκπαιδευτή καταδύσεων κ. Βαγγέλη Παπατζιτζέ και στολίσαμε ένα πρωτότυπο υποβρύχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Μαζί μας ο Χαμ, το "ραπερόνι¨της Θράκης. Ραπάρει στη Θρακιώτικη διάλεκτο και γνωρίζει στους νέους την παράδοση του τόπου του. 'Ερχεται στην εκπομπή με την παραδοσιακή του φορεσιά και μας ξεσηκώνει!


Fp-RuN0W-W0