ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 17.6.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Σε ποια αντικείμενα ψάχνουν για υπολείμματα από βιτριόλι στα εγκληματολογικά εργαστήρια; Το μυστήριο με το κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης και οι ενδείξεις για πιθανό συνεργό. Ολες οι εξελίξεις στην υπόθεση. Απευθείας σύνδεση με τα Δικαστήρια.

Τι λέει αποκλειστικά στην εκπομπή ο αδερφός του 49χρονου οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε στο διαμέρισμά του από τη σύζυγο και την κόρη του. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Πως να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα με τη σωστή διατροφή. Ολες οι τροφές που αποδεικνύονται "χρυσάφι" και χτίζουν έναν γερό οργανισμό. Μαζί μας ο Ειδικός Παθολόγος - Διατροφολόγος κ. Δημήτρης Δελλής.

Απευθείας σύνδεση με τα Δικαστήρια της παλιάς Σχολής Ευελπίδων όπου ο κ. Απόστολος Λύτρας και ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, οι δύο συνήγοροι της 34χρονης Ιωάννας, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Οι δύο δικηγόροι ζήτησαν να παραλάβουν το φάκελο της δικογραφίας ώστε να δουν και να εκτιμήσουν τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτόν. Το "δικαίωμα της σιωπής" που επικαλέστηκε η 35χρονη κατηγορούμενη και η απάντηση του κ. Απόστολου Λύτρα. "Δε μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως δεν απολογήθηκε, ο λόγος είναι ότι τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία είναι συντριπτικά εις βάρος της". Τί δηλώνει ο κ. Νίκος Αλεξανδρής για τη συναισθηματική κατάσταση της Ιωάννας. "Εχει εκπλαγεί και πραγματικά νομίζει ότι θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις η κατηγορουμένη. Στεναχωρήθηκε ακόμη περισσότερο από τη στάση της".

"Κοκτέιλ" ναρκωτικών ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, που απήχθη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. Ο ιατροδικαστής κ. Σωκράτης Τσαντίρης μας αναλύει τον τρόπο με τον οποίο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων μπορούν να αποκαλύψουν σημαντικά στοιχεία ως προς το χρόνο χορήγησης των ουσιών αλλά και τα αποτέλεσματα της αλληλεπίδρασής τους, που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του παιδιού. Ο Γιώργος Καραϊβάζ μας μεταφέρει τις πληροφορίες για βάσιμες ενδείξεις που υπάρχουν και σύμφωνα με τις οποίες η 10χρονη έχει ξαναπάρει ναρκωτικά στο παρελθόν, κατά τον ίδιο τρόπο ακριβώς, με τη διαφορά πως τότε δεν είχε καταγγελθεί απαγωγή. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star