ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 17.1.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Το κατώφλι του Εισαγγελέα περνάει ο 51χρονος, που φέρεται να σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της πρώην γυναίκας του. Απευθείας σύνδεση με την Κρήτη.

Στο "κόκκινο" η αγωνία για τον 20χρονο αεροσυνοδό που αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου. Ποιο είναι το νέο στοιχείο που προέκυψε αργά χθες το βράδυ. Φόβοι πως επιτήδειοι τον παγίδευσαν μέσω του διαδικτυακού παιχνιδιού, που έπαιζε μετά μανίας. Τι αποκαλύπτει η ηλεκτρονική αλληλογραφία του; Μαζί μας ο πατέρας του και όλοι όσοι εμπλέκονται στην αναζήτησή του.

Κοντά μας μία μανούλα, που παραδίδει μαθήματα θάρρους, βρίσκοντας τη δύναμη να μετατρέψει τον πόνο και το θρήνο στην απόλυτη αγάπη. Ο 6χρονος γιος της, ο Χριστόφορος, πάλεψε γενναία με την ασθένειά του. 'Εφτασαν μαζί μέχρι το Μεξικό αναζητώντας μια καινοτόμα θεραπευτική αγωγή. Ο Χριστόφορος άντεξε δύο ολόκληρα χρόνια, διαψεύδοντας όλα τα ιατρικά προγνωστικά και συγκίνησε το πανελλήνιο με τον αγώνα του. Δεν τα κατάφερε, άφησε όμως πίσω του μια αγάπη πιο δυνατή από τον θάνατο.

Η Γωγώ Τσακογιάννη είναι μία ξεχωριστή γυναίκα, που η ζωή της ξεπερνά ακόμη και σενάριο ταινίας. 'Εχει στο ενεργητικό της πέντε ¨"επιτυχημένους γάμους", στους οποίους αγάπησε και αγαπήθηκε, όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια. Η μάχη της με τον καρκίνο, που άλλαξε την κοσμοθεωρία της, και η βαθιά της πίστη ότι κανένα κακό δε γίνεται να σου συμβεί παρά μονάχα αν το επιτρέψεις.
kFmKcZWvnOs