ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 16.6.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης η υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, που θα ρίξουν φως στο τί συνέβη κατά τη διάρκεια της απαγωγής της. Απευθείας σύνδεση με τον Στρατή Λιμνιό και τη δικηγόρο του αδερφού της Μαρκέλλας κ. Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία μας μιλά για την αίτηση ανάθεσης επιμέλειας της 10χρονης στη γιαγιά της και επικουρικά στον αδερφό της, σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο. Η ομόφωνη συναίνεση της οικογένειας στο πρόσωπο της γιαγιάς καθώς και η αγάπη που εκφράζουν για τη μικρή Μαρκέλλα.

Tο δικαίωμα της σιωπής επιλέστηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, η οποία οδηγήθηκε σήμερα το πρωί για να απολογηθεί στον Ανακριτή. Η κατηγορούμενη προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή καθώς θεωρήθηκε πως υπάρχει κίνδυνος επανάληψης της πράξης και πιθανότητα φυγής της κατηγορουμένης σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερη. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του 34χρονου θύματος κ. Απόστολο Λύτρα, που μιλά για "μια εγκληματία πραγματικά επικίνδυνη. Θα ξαναεπιτίθετο με τον ίδιο τρόπο. Τα στοιχεία σε βάρος της είναι επαρκέστατα". Ποια η θέση του συνηγόρου υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης κ. Σάκη Κεχαγιόγλου.

Ομόφωνα ένοχοι για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο κρίθηκαν ο 21χρονος αλβανικής καταγωγής, που έχει ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη καθώς και ένας 23χρονος με καταγωγή από το νησί. Κοντά μας η κ. Μαρία Κρικοπούλου, δικηγόρος της 19χρονης, μας μιλά την προσωπικότητα της νεαρής κοπέλας καθώς και για τη δυνατότητά της να κρίνει και να αξιολογεί συνειδητά καταστάσεις, αφού η αναπηρία της δεν αφορά σε νοητική υστέρηση. "Πρόκειται για ένα παιδί εξυπνότατο, συνειδητότατο, που αντιλαμβάνεται τα πάντα" μας λέει χαρακτηριστικά. Ολα όσα συνέβησαν στη δικαστική αίθουσα.

 Αποκαλύψεις πίσω από την άγρια δολοφονία 49χρονου οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν η γυναίκα και η κόρη του. Τί κρύβεται πίσω από την οικογενειακή τραγωδία; Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

 Κάηκε ολοσχερώς η ιστορική Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βαρνάκοβας και η πολύτιμη εικόνα της Παναγίας ηλικίας 1.000 ετών, που είχε σωθεί με θαυματουργικό τρόπο από πυρκαγιά πριν 3 χρόνια. Εικόνες αποκάλυψης στην "Αγία Λαύρα της Ρούμελης". Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
rTxW-McvCJw