ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 16.1.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Απευθείας σύνδεση με την Κρήτη, όπου 51χρονος φέρεται να σκότωσε τον 79χρονο σπιτονοικοκύρη της πρώην συζύγου του, που βρέθηκε μπροστά στον καυγά τους και επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Τί μας λέει ο γιος του θύματος.

Μαζί μας ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου και δικηγόρος της οικογένειας της 35χρονης, που δολοφονήθηκε από τη σύντροφο του πρώην συζύγου της. Τί κατέθεσαν η φίλη και ο γαμπρός του θύματος. Όλα όσα έγιναν στις δύο δίκες που είναι σε εξέλιξη.

Στο "κόκκινο" η αγωνία για τον 20χρονο αεροσυνοδό που αγνοείται εδώ και 52 ημέρες, με το τελευταίο στίγμα του κινητού του να εντοπίζεται στη Δανία. Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται διαδικτυακό παιχνίδι, στο οποίο είναι "εθισμένοι" εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως καθώς και τα chat rooms, όπου κινούνταν ο νεαρός. Κοντά μας σήμερα ο πατέρας του Νικόλα και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με όλα τα νέα στοιχεία γύρω από τις έρευνες. Για πρώτη φορά μας μιλάει ο φίλος του 20χρονου, που επικοινώνησε μαζί του τελευταίος.

Ο Χρήστος Κυριαζής δίνει τη δεύτερη συνέντευξή του εδώ και 20 χρόνια και μοιράζεται τις αλήθειες του στην εκπομπή μας. Η σχέση με τη μάνα του, που έγινε τραγούδι-θρύλος, το τρακ που δεν τον αφήνει ποτέ και η προσευχή του πριν βγει στην πίστα. Οι μεγάλοι έρωτες που έφεραν μαζί τους "Σκοτάδια". Μια "συλλεκτική" εξομολόγηση στον Χάρη Λεμπιδάκη.


hMsESxYU2Rs