ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 15.11.2019

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Μαρτυρία - σοκ στην κάμερα της εκπομπής. 19χρονη καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της. Πώς παγιδεύτηκε και οι τραγικές στιγμές που έζησε. Βρήκε το θάρρος να πάει στην Αστυνομία ένα μήνα μετά το συμβάν καθώς, όπως εξομολογείται, δεν άντεχε νωρίτερα. Τί λέει στην κάμερα της εκπομπής ο δικηγόρος της κ. Ιωάννης Σαμέλης

Αγρια επίθεση από σκυλιά δέχτηκε 9χρονος στις Σέρρες. Η μητέρα του περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε, προσπαθώντας να τραβήξει το παιδί της από τα δόντια τους.

Αναβίωσαν στην αίθουσα του Δικαστηρίου της Κέρκυρας, οι εφιαλτικές στιγμές του τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα οκτάχρονο κοριτσάκι. Η τραγική μητέρα κρατούσε από το χέρι το παιδί της, διασχίζοντας τον δρόμο, όταν η κόρη της παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και εκτινάχθηκε στο παρμπρίζ αυτοκινήτου που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Η απολαυστική συνέντευξη της Ελένης Ροδά, της "μάγκισσας" του λαϊκού τραγουδιού, που έζησε μια ζωή γεμάτη επιτυχίες, έρωτες και πλούσιες εμπειρίες!

Ο ειδικός παθολόγος και διατροφολόγος κ. Δημήτρης Δελλής μας εξηγεί τα μυστικά της δίαιτας βασικής ινσουλίνης, μιας δίαιτας που απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να χάσει βάρος συντηρώντας το για μια ζωή.

Η Λουίζα Μπατίστα, η τελευταία των "μπουλουκιών"¨και "εργάτρια" του θεάτρου μοιράζεται μαζί μας μυστικά από τα παρασκήνια και άγνωστες στιγμές των μεγάλων πρωταγωνιστών του ελληνικού κινηματογράφου.

Μια μαγευτική απόδραση στην Ορεινή Ναυπακτία και στα ονειρικά τοπία της, πνιγμένα στο πράσινο και στα κρυστάλλινα νερά! Ο Σπύρος Σιγούρος ανέβηκε μέχρι τα ακρότατα χωριά, σε ύψος 1700 μέτρων και μίλησε με τους κατοίκους, που αγαπούν αυτόν τον υπέροχο τόπο και δε θα άλλαζαν τη ζωή τους εδώ με κανένα αστικό τοπίο!
hVwtVlsziFY